Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

KLEDD FOR FADDERVAKT: Andreas Eskelund, Rina Mariann Hansen, Stine Johannessen og Karl Magnus NCD Nyeng er klare for å gå faddervakt. FOTO: Silje Langvik..

Frivillige faddervakter skal bidra til trygg og hyggelig studiestart i Oslo

Fredag 18. og lørdag 19. august vil frivillige faddervakter være til stede i Oslonatten for å bidra til en trygg og trivelig studiestarthelg for de nær 80 000 studentene i byen. Faddervaktenes tilstedeværelse i sentrum skal bidra til et tryggere og triveligere bymiljø på nattestid. Ferske tall viser også at Oslostudentene syns det drikkes for mye, og ønsker seg flere alkoholfrie studenttilbud.

Presseinvitasjon til paneldebatt med oslopolitikerne 26.04: Hvilket parti er best for deg som student i Oslo?

Presseinvitasjon til paneldebatt med oslopolitikerne 26.04: Hvilket parti er best for deg som student i Oslo?

Politisk paneldebatt: I juni skal revidert Oslobudsjett behandles i bystyret. Til høsten er det kommunevalg. Hvor studentvennlig blir det reviderte budsjettet? Og hva vil politikerne gjøre for studentene i kommende bystyreperiode? Velkommen til årets viktigste paneldebatt i det kommende studenthuset i St. Olavsgate 23, onsdag 26. april kl 17-19. Fullt hus, men ennå mulighet for pressepåmelding.

Vis mer

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge