Gå videre til innhold
- Deltakelse på byttemarkedet er gratis, så her er det bare for alle byens studenter å møte opp for å fylle garderoben med noe nytt – med god samvittighet, smiler markedskoordinator Karina Karlsen i SiO..
- Deltakelse på byttemarkedet er gratis, så her er det bare for alle byens studenter å møte opp for å fylle garderoben med noe nytt – med god samvittighet, smiler markedskoordinator Karina Karlsen i SiO..

Nyhet -

Gratis klesbyttemarked for Oslo-studenter 29. mars

SiO samarbeider med OsloMet om å arrangere klesbyttemarked for Oslo-studenter under bærekraftdagen deres onsdag 29. mars. Dette er andre gangen klesbyttemarkedet til SiO gjennomføres, etter suksessen fra i fjor der det ble byttet over 6.000 plagg!

Arrangementet finner sted i Studenthallen, 1. etg i P52 på OsloMet, onsdag 29. mars klokken 17:00 - 19:00.

- Det blir en egen fiksestasjon hvor designstudenter fra både OsloMet og Kunsthøgskolen i Oslo stiller opp for å hjelpe deltakerne med å reparere og endre plaggene de bytter til noe nytt og bedre, sier arrangementsansvarlig og markedskoordinator Karina Karlsen i SiO.

På klesbyttemarkedet kan studentene blant annet forvente å finne blant annet:

  • Dame- og herreklær
  • Merkeklær i ulike varianter
  • Ubrukte eller pent brukte treningsklær
  • Alt fra miniskjørt til ytterjakker


God samvittighet

Klær som ikke blir byttet bort går til Brukthjørnet på Kringsjå Studentby, en gjenbruksbutikk som jobber for å begrense avfall og skape nye liv til gamle produkter.

- Deltakelse på byttemarkedet er gratis, så her er det bare for alle byens studenter å møte opp for å fylle garderoben med noe nytt – med god samvittighet, smiler Karlsen.

Videre kan studentene møte andre gjenbruksinteresserte studenter over gratis pizza, eller ha med egne plagg som trenger en knapp eller søm.

For ytterligere informasjon kan man ta kontakt med Karina Karlsen, markedskoordinator i SiO.

Forfatteren genererte teksten delvis med AI og har revidert og redigert innholdet.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge