Gå videre til innhold
Klesbyttedag for Oslostudenter

Nyhet -

Klesbyttedag for Oslostudenter

Fredag 4. november kl.16-19 gjentar SiO suksessen med klesbyttedag for studenter på Union Blindern. Her kan man levere inn plagg mot kleskuponger, som kan byttes inn i nye plagg. Forhåndsinnsamlingen av klær startet mandag 24. oktober.

- Med over 70 000 studenter i Oslo har man et stort potensialet til gjenbruk av klær som trenger nye eiere! Formålet med klesbyttedagen er å skape en hyggelig kveld for studentene, samtidig som vi inspirerer til et mer bærekraftig studentliv, sier Karina Karlsen, prosjektleder i SiO.

Satser på et bærekraftig studentliv

Ved forrige klesbyttedag kom det hundrevis av studenter, og det ble byttet over 3 000 plagg.

- SiO håper på like stor suksess 4.november, og oppfordrer alle studenter til å ta en rydderunde og bli med på klesbyttedagen, sier Karina Karlsen, prosjektleder i SiO.

Det satses stort på forhåndsinnsamling av klær, og fra 24. oktober til 3. november kan man levere inn opptil ti rene og pene plagg på alle Athletica-sentrene rundt om i Oslo.

Gratis pizza, DJ og fiksestasjon

I tillegg til klesbytting vil det settes opp en fiksestasjon med symaskin, sysaker og annet stæsj. Her kan du bytte knapper, fikse hull på plagg eller gjøre noe kreativt utav de nye klærne du har byttet til deg! Ta gjerne med dine egne saker også. Utover kvelden stiller DJ Gilla opp for å lage god stemning, og Union steker opp pizza så alle får seg et stykke som kan nytes sammen med venner, god drikke og musikk. Med over 3 000 plagg byttet mellom studentene tidligere i år, håper SiO på enda mer klesbytting under klesbyttemarkedet 4.november 2022!


Bytteregler

1. Lever inn opptil 10 plagg

2. Plaggene skal være rene og i så god tilstand at du ville gitt de til en god venn

3. Du får utlevert en kupong for hvert plagg du leverer inn, og kan plukke like mange nye plagg på klesbyttedagen fredag 04. november kl. 16-19 på Union Blindern.

Forhåndsinnsamling

Uken før klesbyttedagen starter vi forhåndsinnsamling av plagg nær deg. Her vil du få utdelt kleskuponger som kan brukes på selve klesbyttedagen 4.november, slik at det bare er å møte opp og bytte i vei!

24.oktober til 03.november

• Athletica Domus
• Athletica Kringsjå
• Athletica Nydalen
• Athletica Centrum
• Athletica Vulkan
• Athletica Blindern

04. november
• Utenfor Union Blindern på Frederikke, 2. etasje.(mellom Union og Idrettshallen)

Vi tar imot:

Klær

Større tilbehør som skjerf, vesker og hatter

Vi tar ikke imot:

Sko

Badetøy, undertøy og sokker

Mindre tilbehør som smykker, solbriller og hårspenner

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge