Følg Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO)

Tags

Studentbolig

Eksamensboost

KUTT Gourmet

Inviterer til gratis friluftskino på Kringsjå studentby

Inviterer til gratis friluftskino på Kringsjå studentby

Pressemeldinger   •   aug 29, 2017 13:00 CEST

Lørdag 2. september kl. 20.00 arrangerer SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) gratis friluftskino på Kringsjå studentby . Studenter, naboer og andre kinoglade inviteres til å se publikumsfavoritten La la Land under åpen stjernehimmel.

Boost for eksamenspodcast

Boost for eksamenspodcast

Pressemeldinger   •   mai 30, 2017 13:00 CEST

Her får du gratis vårpuss av sykkelen før helga

Her får du gratis vårpuss av sykkelen før helga

Pressemeldinger   •   apr 25, 2017 09:59 CEST

Hva: SiO inviterer i samarbeid med Statens vegvesen til vårpuss av sykler på Bjølsen Studentby. Når: 27. april kl. 15.00-18.00 Hvor: Bjølsen Studentby, Moldegata, Bjølsen Arrangør: SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) og Statens vegvesen.

​54,3 millioner til bedre studentliv (SiO årsresultat 2016)

​54,3 millioner til bedre studentliv (SiO årsresultat 2016)

Pressemeldinger   •   apr 06, 2017 11:03 CEST

SiO fikk i 2016 et årsresultat på 54,3 millioner kroner. Overskuddet skal komme studentene til gode i form av nye studentboliger og vedlikehold av eldre og slitte studentboliger.

Studere i Oslo til høsten? Søk bolig før du har studieplass!
Podkast og Snap for å roe eksamensnervene

Podkast og Snap for å roe eksamensnervene

Pressemeldinger   •   des 09, 2016 10:11 CET

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) bruker podkasten Eksamensboost for å roe eksamensnervene. Studentene kan laste ned 25 ulike podkast om stress, kosthold, trening, kaoskontroll, motivasjon og en rekke andre tema. SiO ser at podkast og Snap er svært populært hos studentene. De tre mest populære podkastene handler om selvdisiplin, søvn og kosthold.

Studentene tar samfunnsansvar på KUTT Gourmet

Studentene tar samfunnsansvar på KUTT Gourmet

Pressemeldinger   •   des 02, 2016 14:56 CET

KUTT Gourmet er et kafé-konsept der det lages gourmetlunsj av ingredienser som nærmer seg «best-før»-dato. Dette er overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Målet er å redusere matkasting og samtidig tilby studentene et bærekraftig matvalg. Gjennom KUTT Gourmet setter vi fokus på at matkasting ikke løses i forbrukerleddet alene, men at hele verdikjeden må samarbeide.

Årets julegrantenning på Kringsjå Studentby