Gå videre til innhold
Studenter er i en spesiell og viktig fase av livet, og det å bidra til å gjøre studenthverdagen best mulig blir veldig spennende, sier Liv Hilsen, ny campusdirektør i SiO fra 1. juni.
Studenter er i en spesiell og viktig fase av livet, og det å bidra til å gjøre studenthverdagen best mulig blir veldig spennende, sier Liv Hilsen, ny campusdirektør i SiO fra 1. juni.

Pressemelding -

Liv S. Hilsen ny campusdirektør i SiO

Liv S. Hilsen blir ny campusdirektør i SiO fra 1. juni. Med en allsidig lederbakgrunn fra retail, facility management og tjenesteutvikling, vil Hilsen spille en viktig rolle i den videre utviklingen av campustjenester til studentene.


Hilsen kommer til SiO fra stillingen som Head of Center of Excellence i Coor Service Management AS, med ansvaret for fag- og utviklingsmiljøene innen mat og drikke, renhold, eiendomsdrift og arbeidsplasstjenester. Hun er utdannet diplomøkonom fra BI og bor i Oslo.


– Jeg er overbevist om at hun vil passe veldig godt inn i rollen som campusdirektør og i SiO generelt. Liv har en allsidig lederbakgrunn fra facility management og retailbransjen, og har gjennom en årrekke hatt ansvar for tjeneste- og forretningsutvikling i en rekke virksomheter, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.


Som campusdirektør får Hilsen ansvaret for totalt 590 ansatte og en omsetning på 400 millioner, fordelt på tjenestetilbudene SiO Athletica, SiO Barnehage og SiO Mat og Drikke. Stillingen inngår i SiOs konsernledelse.


– Kombinasjonen av Livs erfaring med både kunde-, tjeneste- og lederutvikling, er viktige bidrag som jeg er glad for at vi får påfyll av i SiO med denne rekrutteringen, sier Eskelund.


Bærekraftig studentliv
Fokus på bærekraft, miljø og klima vil påvirke utviklingen av alle SiOs tjenester. Studentene skal oppleve at SiO tar ansvar for sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft i studenthverdagen.


– Samfunnsoppdraget til SiO er inspirerende å jobbe for. Studenter er i en spesiell og viktig fase av livet, og det å bidra til å gjøre studenthverdagen best mulig blir veldig spennende, sier Hilsen.


Hun starter i stillingen i SiO 1. juni.


For ytterligere informasjon eller kommentarer om SiO og ansettelsen av Liv Hilsen kan du ta kontakt med vår presseansvarlige på e-post nina.langeland@sio.no.

Forfatteren genererte teksten delvis med AI og har revidert og redigert innholdet.

Emner

Kategorier

Regions


Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til over 76 000 studenter ved 27 læresteder i Osloregionen. SiOs ambisjon er å gjøre Oslo til Norges mest attraktive by å studere i, gjennom å bidra til by- og campusutvikling og et attraktivt boligtilbud. SiO tilbyr ca 9000 studentboliger, helse-, rådgivning- og karrieretjenester, barnehageplasser, serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har 866 medarbeidere (432 årsverk) og en omsetning på om lag 1,5 milliarder kroner. www.sio.no.

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge