Gå videre til innhold
– Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO,  en organisasjon som viser stor vilje til utvikling og fornyelse, sier påtroppende teknologidirektør Kenneth Anders Hansen.
– Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO, en organisasjon som viser stor vilje til utvikling og fornyelse, sier påtroppende teknologidirektør Kenneth Anders Hansen.

Pressemelding -

Ny teknologidirektør i SiO

Kenneth Anders Hansen er ansatt som ny teknologidirektør i Studentsamskipnaden SiO fra 1. juni. Han kommer til SiO fra stillingen som teknologidirektør i industrikonsernet Feiring, hvor han har ansvar for IT og digitalisering på tvers av tjenesteområder.


– Jeg ser veldig frem til å få Kenneth inn som teknologidirektør i SiO. Han vil ha en sentral rolle i å sikre at vi møter studentenes behov på en effektiv og innovativ måte i årene fremover. Vår digitale tilstedeværelse er nøkkelen i denne satsingen, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.

Solid erfaring

Kenneth Hansen (44) har i tillegg til erfaringen fra Feiring hatt flere ulike roller knyttet til teknologi, digitalisering, produktutvikling og arkitektur gjennom mange år i bilkonsernet Møller Mobility Group. Han har dermed høyst relevant erfaring for SiOs videre utvikling.


– Kenneth har solid erfaring med å lede arbeid innen utvikling og digitalisering både fra store komplekse miljøer, og fra mindre, digitale miljøer utelukkende bygget i skyen. Han vil være en viktig ressurs i SiOs videre digitale transformasjon, sier Eskelund.


Meningsfylt oppdrag

– Jeg gleder meg veldig til å komme på plass og starte arbeidet i SiO, som jeg ser som en fremoverlent organisasjon som viser svært stor vilje til utvikling og fornyelse. Dette kjennes både meningsfylt og samtidig utrolig spennende, sier Kenneth Hansen.

Han ser mange muligheter og mye potensial for smart bruk av teknologi i tjenesteområdene til SiO.

– Det viktige samfunnsoppdraget med å lage best mulig tjenester og tilbud til studentene i regionen engasjerer meg stort. Jeg tror det skal bli en veldig morsom reise for organisasjonen i årene fremover, som jeg gleder meg til å ta del i, sier Hansen.

.

Forfatteren genererte teksten delvis med AI og har revidert og redigert innholdet.

Emner

Regions


Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til 74 380 studenter ved 27 læresteder i Osloregionen. SiOs ambisjon er å gjøre Oslo til Norges mest attraktive by å studere i, gjennom å bidra til by- og campusutvikling og et attraktivt boligtilbud. SiO tilbyr ca 9000 studentboliger, helse-, rådgivning- og karrieretjenester, barnehageplasser, serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har 936 medarbeidere (450 årsverk) og en omsetning på om lag 1,2 milliarder kroner. www.sio.no.

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge