Gå videre til innhold
Charlotte Ødegaard (37) blir ny innkjøpsdirektør i Studentsamskipnaden SiO

Pressemelding -

Charlotte Ødegaard (37) blir ny innkjøpsdirektør i Studentsamskipnaden SiO

Etter en omfattende rekrutteringsprosess tar Charlotte Ødegaard steget fra innkjøpssjef til innkjøpsdirektør i SiO.

– Vi er svært fornøyde med at Charlotte Ødegaard har takket ja til stillingen. Det er ekstra stas når dyktige interne kandidater når opp i rekrutteringsprosessen i konkurranse med sterke kandidater utenfra, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.


Som innkjøpsdirektør skal Ødegaard lede innkjøpsavdelingen i SiO og gi profesjonell innkjøpstøtte til organisasjonen. I tillegg til totalansvaret for alle SiOs innkjøpskategorier, vil hun selv ha det innkjøpsfaglige ansvaret for viktige innkjøpskategorier som utbyggings- og rehabiliteringsprosjekter, vedlikehold og eiendomsdrift.

Stort innkjøpsvolum
Med et årlig innkjøpsvolum på over 1,4 milliarder kroner innenfor eiendom, bolig, helse, trening, barnehage, servering, IKT og fellestjenester, har innkjøpsdirektøren en viktig rolle i arbeidet for studentene i Oslo.

– Som en ledende aktør innen studentvelferd og boliger, er SiO avhengig av en effektiv og strategisk innkjøpsfunksjon. Vi er overbevist om at Charlotte vil bidra til å sikre høy kvalitet og kostnadseffektive tjenester til studentene, sier Eskelund.

11 års erfaring
Charlotte Ødegaard (37) er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har 11 års erfaring fra innkjøpsavdelingen i SiO.

– Jeg er glad for å få være med å utvikle og optimalisere innkjøpsarbeidet i SiO. Innkjøpsavdelingen bidrar til at studentene får mer studentvelferd for pengene. I tillegg skaper Innkjøpsavdelingen gode leverandørsamarbeid som er viktig i et langsiktig perspektiv for SiO, sier hun.

Innkjøpsdirektøren inngår i SiOs ledergruppe og rapporterer til viseadministrerende direktør.

Charlotte Ødegaard etterfølger Henning Lutro i stillingen og tiltrer umiddelbart.

Emner

Kategorier

Regions


Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til over 75 000 studenter ved 27 læresteder i Osloregionen. SiOs ambisjon er å gjøre Oslo til Norges mest attraktive by å studere i, gjennom å bidra til by- og campusutvikling og et attraktivt boligtilbud. SiO tilbyr ca 9000 studentboliger, helse-, rådgivning- og karrieretjenester, barnehageplasser, serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har 941 medarbeidere (556 årsverk) og en omsetning på om lag 1,5 milliarder kroner. www.sio.no.

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge