Gå videre til innhold
La deg inspirere til mindre matsvinn og fyldigere lommebok. Kom på minikurs torsdag 22.11. hos KUTT Gourmet.
La deg inspirere til mindre matsvinn og fyldigere lommebok. Kom på minikurs torsdag 22.11. hos KUTT Gourmet.

KUTT matsvinn - Tips og inspirasjon til å spare miljøet og penger

Dato 22. november 2018 13:15 – 14:00

Sted KUTT Gourmet, Frederikkehuset, UiO, Blindern

Matvett og SiO inviterer til et inspirerende minikurs med Anne Marie Schrøder fra Matvett, KUTT-kokk Even Rosted  og produktansvarlig Sverre Solhaug Gulliksen fra SiO Mat og Drikke. Du vil få tips og inspirasjon til å spare både penger og miljø ved å kaste mindre mat!  

Sted: KUTT Gourmet, Frederikkehuset, UiO, Blindern

Gratis servering av småmat fra KUTT Gourmet
Velkommen til en annerledes og inspirerende «forelesning»!

Arrangementet finner sted under Ombruk Oslo, som er en del av European Week for Waste Reduction 17.-25. november. Det er Oslo kommune som står bak Ombruk Oslo-kampanjen.

Kategorier

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Mia Elizabeth Taylor Østom

Mia Elizabeth Taylor Østom

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 941 84 789

Relatert innhold

KUTT Gourmet på Blindern trekker kø. (Foto: Hanne E. Holst/ SiO)

Studentene tar samfunnsansvar på KUTT Gourmet

KUTT Gourmet er et kafé-konsept der det lages gourmetlunsj av ingredienser som nærmer seg «best-før»-dato. Dette er overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Målet er å redusere matkasting og samtidig tilby studentene et bærekraftig matvalg. Gjennom KUTT Gourmet setter vi fokus på at matkasting ikke løses i forbrukerleddet alene, men at hele verdikjeden må samarbeide.

Møt opp på KUTT matsvinn 22. november kl 13:15-14 og få inspirasjon til hvordan du kan kaste mindre mat, spise godt og spare penger.

Matvett og SiO inviterer Oslostudentene til inspirasjonskurs for å kutte matsvinnet

Matvetts Anne-Marie Schrøder og SiOs Even Rosted og Sverre Solhaug Gulliksen inviterer studenter til å minikurs for å redusere matkasting. Arrangementet holdes på KUTT Gourmet på Blindern torsdag 22. november kl 13:15-14, og ledes av Magnar Alain Hauge i SiO. Her blir det inspirasjon, tips og råd slik at du som er student kan spare miljøet og kutte matbudsjettet ved å kaste mindre mat.

Even Rosted er KUTT-kokk på KUTT Gourmet, Blindern og kommer med tips til studentene for å unngå matkasting. (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Kutter mastvinn med KUTT Gourmet

Blogginnlegg skrevet at Even Rosted, en av to KUTT-kokker, KUTT Gourmet, Blindern. Han forteller om eventet den 18. april der studenter kan lære mer om å spare penger og miljø gjennom å kutte matsvinnet. Oppskrift fra KUTT Gourmet, Blindern. Han skriver om utfordringene studenter kan ha når det kommer til matkasting og gir tips og råd for å unngå matsvinn.

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge