Gå videre til innhold
Del dine beste tips for å unngå matsvinn

Bilde -

Del dine beste tips for å unngå matsvinn

SiO jobber med KUTT Gourmet som handler om å kjøpe overskuddsmat som ellers ville blitt kastet som basis for en gourmetlunsj. Målet er å gi studentene grønne matvalg på campus til en billig penge.
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Kreditering: Unni Irmelin Kvam / SiO
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 4895 x 3379, 7.42 MB
Last ned

Kategorier

Pressekontakt

Steffen H. Greff

Steffen H. Greff

Utviklingsdirektør Strategiske satsninger

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 28 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge