Gå videre til innhold
I dag, mandag 29. april kl 18-20 arrangerer vi på Union864 Speedfriending sammen med Nordic Vagabonds her på Kringsjå Studentby!
I dag, mandag 29. april kl 18-20 arrangerer vi på Union864 Speedfriending sammen med Nordic Vagabonds her på Kringsjå Studentby!

Blogginnlegg -

​Derfor bør du komme på speedfriending

Av Jelena Jalic Bergstrøm, leder for Union864

I dag, mandag 29. april kl 18-20 arrangerer vi på Union864 Speedfriending sammen med Nordic Vagabonds her på Kringsjå Studentby! Her er fem gode grunner til at du som er student bør komme.

For det første kan du bidra til at bra folk, inkludert deg selv, møtes og blir kjent med hverandre.

For det andre er det stor sjanse for at du får en morsom kveld. Speedfriending er blitt arrangert over førti ganger det siste halvåret. Det minner litt om speeddating, men med mål om å friendzone hverandre underveis. Tilbakemeldingene er de samme. Det er gøy!

For det tredje er det nyttig. Her kan du møte en ny kollokviegruppe, en som kan ta det ledige rommet i kollektivet ditt eller bli med på quizlaget!

For det fjerde er det enkelt. Bare kom til Union og sett deg ved langbordet. Opplegget er at dere får et spørsmål, og så prater du med personen ovenfor deg. Når det har gått seks-syv minutter flytter den ene siden av bordet en stol til høyre. Samtidig får dere et nytt spørsmål. Dette gjør vi for å utfordre alle til å prate om noe utenom eksamen, forelesningen eller været.

Den femte og viktigste grunnen er at vi sammen kan gjøre Oslo til en litt mer sosial, pratsom og morsom studenthovedstad. Vi på Union864 har lyst til å være med og få det til å skje.

Kom på egenhånd med studiegruppa eller naboen, kast deg uti det og så skal vi gjøre vårt beste for at kvelden din er vel verdt det! Eventet finner du her:

https://www.facebook.com/events/317599972283085/

Sjekk også gjerne Speedfriending Oslo på Facebook.

Vi sees!

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Fam Karine Heer Aas

Fam Karine Heer Aas

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 900 82 746

Relatert materiale

Relaterte nyheter

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 28 studiesteder i Osloregionen. 71 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge