Gå videre til innhold
Olav M. Troviksvei 70, Kringsjå Studentby

Bilde -

Olav M. Troviksvei 70, Kringsjå Studentby

Massivtrehusene i Olav M. Troviksvei 68 og 70 ble bygget i 2016/2018 og åpnes offisielt den 26. april 2018.
Hanne E. Holst / SiO
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Kreditering:
Hanne E. Holst / SiO
Filformat:
.jpg
Størrelse:
1250 x 1250, 1.29 MB
Last ned

Kategorier

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Mia Elizabeth Taylor Østom

Mia Elizabeth Taylor Østom

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 941 84 789

Relatert innhold

Massivtrehusene på Kringsjå Studentby ble åpnet av utdanningsminister Iselin Nybø (midten), Elisabeth Holien (Velferdstinget) t.v og SiOs styreleder Vetle Bo Saga (t.h) (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Utdanningsministeren åpnet Oslos grønneste studentboliger på Kringsjå

- For å sikre lik rett til utdanning er studentboliger et viktig virkemiddel. Når studentsamskipnaden i tillegg bygger miljøvennlig er det svært gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø. Ministeren åpnet i dag SiOs (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) 349 splitter nye studentboliger på Kringsjå nord i Oslo, som omtales som Oslos grønneste studentboliger.

Massivtrehusene i Olav M. Troviks vei 68 og 70 åpnes på Kringsjå Studentby den 26. april 2018. (Foto: Hanne Elisabeth Holst / SiO)

Presseinvitasjon til åpningen av Oslos grønneste studentboliger! (26. april kl. 10)

SiO ønsker pressen velkommen til åpningen av massivtrehusene på Kringsjå Studentby, tors 26. april kl. 10-11. Første byggetrinn av "nye" Kringsjå Studentby står ferdig med 349 studentboliger. Offisiell åpning med ordfører Marianne Borgen og Forskning- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø. TID: Torsdag 26. april 2018 kl. 10-11 STED: Området utenfor Olav M. Troviks vei 68. Området skiltes.

I dag, mandag 29. april kl 18-20 arrangerer vi på Union864 Speedfriending sammen med Nordic Vagabonds her på Kringsjå Studentby!

​Derfor bør du komme på speedfriending

I dag, mandag 29. april kl 18-20 arrangerer vi på Union864 Speedfriending sammen med Nordic Vagabonds her på Kringsjå Studentby! Her er fem gode grunner til at du som er student bør komme.

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge