Gå videre til innhold
SiO Mat og Drikke har åpnet spisestedet Union864 på Kringsjå studentby.
SiO Mat og Drikke har åpnet spisestedet Union864 på Kringsjå studentby.

Nyhet -

​Union864 har åpnet på Kringsjå

SiO Mat og Drikke har åpnet spisestedet Union864 på Kringsjå studentby. Her kan du møte naboer til pizza, kaffe, sandwicher og noe godt å drikke, både tidlig og sent.

- Vi håper dette kan bli et stamsted for studenter og alle som bor i nabolaget, sier Fabian Ullrich som er daglig leder for Union864.

Til frokost kan du nyte påsmurt og kaffedrikker, til lunsj serveres salater og varm focaccia, om ettermiddagen får du hjemmelaget, tynnbunnet pizza og antipasti.

Sosiale aktiviteter
Du kan stoppe innom Union864 for å ta morgenkaffen eller frokostgrøt etter trening. Med mange hyggelige sittegrupper og godt utvalg av lunsjretter og ferske bakervarer er dette også et fint sted for kollokviegruppen eller lunsjmøtet.

Her kan du komme alene med laptopen eller henge med venner og ta noe å drikke. Hver fredag og lørdag er det DJ på plass. Det blir også quiz og andre sosiale aktiviteter.

Union864 holder åpent syv dager i uken, og stenger klokken 22 på ukedager og klokken 24.00 fredag og lørdag.

- Navnet Union864 spiller på postnummeret til Kringsjå, og så ønsker vi også å være et sted som samler folk, sier Ullrich. – Her er studenter, naboer, turgåere og alle andre hjertelig velkommen.

I hjertet av studentbyen
Union864 ligger i inngangsområdet til studentbyen, i samme bygg som et flunkende nytt Athletica-treningssenter. Utendørs treningspark ligger også rett i nærheten. Det gjør også Kringsjå torg med petanque, bordtennis og vannspeil som kan brukes som skøytebane om vinteren.

Med visjonen «Vi møtes utenfor!» ønsker SiO å legge til rette for at mye mer av livet på studentbyen nå flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen. Uteserveringen på Union864 er derfor åpen hele året, med varmelamper i taket og tepper tilgjengelig om vinteren blir kald.

Basert på studentenes ønsker

Innholdet i utendørssatsningen er bearbeidet med bakgrunn i en spørreundersøkelse blant beboerne på studentbyen. 

Related links

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

Bli med på offisiell åpning og omvisning på torget, i frukthagen, i treningsparken og vannparken! Uteområdene får også hinderløype, sandvolleyballbane og ballbinge.

Presseinvitasjon: Åpning av nye, grønne og sosiale uteområder på Kringsjå Studentby 4. juni

​Velkommen til offisiell åpning og omvisning i helt nye, grønne og sosiale uteområder på Kringsjå Studentby tirsdag 4. juni 2019 kl. 11-12. SiOs ambisjon er at dette skal bli landets beste og mest sosiale uteområder for studenter. Med visjonen «Vi møtes utenfor!» ønsker vi å legge til rette for at det sosiale livet på studentbyen skjer utendørs og gjøre det lett å bli kjent med naboen.

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge