Gå videre til innhold
I dette bygget kommer SiO Athletica med et treningssenter på Kringsjå Studentby høsten 2018. (Foto: Astri Åmellom Brøto / SiO))
I dette bygget kommer SiO Athletica med et treningssenter på Kringsjå Studentby høsten 2018. (Foto: Astri Åmellom Brøto / SiO))

Nyhet -

SiO Athletica til Kringsjå

SiO Athletica åpner treningssenter på Kringsjå til høsten. Senteret blir på cirka 500 kvadratmeter, og med minst samme antall kvadratmeter til utetrening.

Planen er at treningssenteret skal stå klart i løpet av høstsemesteret 2018. Treningssenteret vil ligge i Olav M. Troviks vei 72, i samme bygg som matbutikken på Kringsjå studentby.

Nå begynner arbeidet med hvordan treningssenteret vil se ut og hvilke treningstilbud som skal tilbys.

Ønske fra Kringsjåstudentene

I 2020 vil Kringsjå Studentby ha rundt 4000 beboere. I en undersøkelse sendt ut til beboerne på studentbyen i 2017, var treningssenter høyt oppe på ønskelisten over tilbud som studentene ønsker seg på Kringsjå. Til høsten blir det altså en realitet.

- Med medlemskap i SiO Athletica vil studentene ha tilgang til seks forskjellige treningssentre nær campusene og nå også på Kringsjå Studentby. Dette er noe vi gleder oss til, sier direktør for SiO Athletica, Fredrik Refsnes, og legger til at de også vil ta i bruk uteområdene på studentbyen.

Uteområdene i ny drakt

I tillegg til å tilby et innendørs treningstilbud, vil SiO Athletica også legge til rette for trening utendørs for studentene.

- Vi er foreløpig på idestadiet, og mange av ideene lar seg realisere både innendørs og utendørs. Kringsjås nære beliggenhet til marka er en klar fordel, sier Refsnes.

Fakta:

  • SiO Athletica åpner treningssenter på Kringsjå Studentby i Olav M. Troviks vei 72, i bygget der det er matbutikk i dag.
  • Treningssenteret på Kringsjå blir SiO Athleticas sjette treningssenter i Oslo. Et medlemskap gir studentene tilgang til alle de seks treningssentrene.
  • Treningssenteret skal etter planen åpnes i løpet av høsten 2018.
  • Kringsjå Studentby er SiOs største studentby med over 2600 studentboliger

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Fredrik Øren Refsnes

Fredrik Øren Refsnes

Direktør SiO Campus Talsperson for SiO Athletica og SiO Mat og Drikke 936 56 017

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge