Gå videre til innhold
Trening på juleferie
Trening på juleferie

Nyhet -

Tilbyr trening til studenter hjemme på juleferie

Studenter som trener hos studentsamskipnaden der de studerer kan gjestetrene hos andre studentsamskipnader når de reiser hjem til jul.

- SiO Athletica er opptatt av at studentene skal kunne trene jevnlig gjennom hele studieåret, også i perioder med eksamen og i feriene. Det er fort gjort å droppe treningen i ferier på grunn av reising eller økonomi. Men gjennom å bruke gjestetreningen, kan studenter holde treningen i gang i ferien. Ikke alle studenter har fått med seg gjestetreningsordningen, sier direktør i SiO Athletica, Fredrik Ø. Refsnes.

Ordningen innebærer at studenter som trener hos studentsamskipnadene i Oslo, Tromsø, Trondheim,Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene hos andre studentsamskipnader når de er hjemme i ferien.

- Med gjestetreningsordningen kan studentene opprettholde treningen mens de er hjemme på ferie uten å måtte betale ekstra, sier Refsnes.

Fakta om gjestetrening:

  • Studenter som er tilknyttet SiO gjennom en av de 26 utdanningsinstitusjonene i Oslo og Akershus, kan altså trene ved andre studentsamskipnader over hele landet.
  • Gjestetrening gjelder ved studentsamskipnadene i Tromsø, Bergen, Trondheim, Stavanger, Agder, Ås, Sørøst-Norge (Vestfold og Drammen).
  • For å trene hos andre studentsamskipnader, må du ha et gjestetreningskort med 30 klipp. Disse klippene kan brukes fritt gjennom kalenderåret. Kortene er personlige og kan ikke brukes av andre.
  • Gjestetreningskort får du ved å henvende deg i resepsjonen på et av SiO Athleticas fem treningssentre i Oslo. Husk studentbevis og gyldig legitimasjon.

Emner

Pressekontakt

Fredrik Øren Refsnes

Fredrik Øren Refsnes

Direktør, SiO Campus Talsperson SiO Athletica og SiO Mat og Drikke 93656017

Relaterte nyheter