Gå videre til innhold
Trening på juleferie
Trening på juleferie

Nyhet -

Tilbyr trening til studenter hjemme på juleferie

Studenter som trener hos studentsamskipnaden der de studerer kan gjestetrene hos andre studentsamskipnader når de reiser hjem til jul.

- SiO Athletica er opptatt av at studentene skal kunne trene jevnlig gjennom hele studieåret, også i perioder med eksamen og i feriene. Det er fort gjort å droppe treningen i ferier på grunn av reising eller økonomi. Men gjennom å bruke gjestetreningen, kan studenter holde treningen i gang i ferien. Ikke alle studenter har fått med seg gjestetreningsordningen, sier direktør i SiO Athletica, Fredrik Ø. Refsnes.

Ordningen innebærer at studenter som trener hos studentsamskipnadene i Oslo, Tromsø, Trondheim,Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene hos andre studentsamskipnader når de er hjemme i ferien.

- Med gjestetreningsordningen kan studentene opprettholde treningen mens de er hjemme på ferie uten å måtte betale ekstra, sier Refsnes.

Fakta om gjestetrening:

  • Studenter som er tilknyttet SiO gjennom en av de 26 utdanningsinstitusjonene i Oslo og Akershus, kan altså trene ved andre studentsamskipnader over hele landet.
  • Gjestetrening gjelder ved studentsamskipnadene i Tromsø, Bergen, Trondheim, Stavanger, Agder, Ås, Sørøst-Norge (Vestfold og Drammen).
  • For å trene hos andre studentsamskipnader, må du ha et gjestetreningskort med 30 klipp. Disse klippene kan brukes fritt gjennom kalenderåret. Kortene er personlige og kan ikke brukes av andre.
  • Gjestetreningskort får du ved å henvende deg i resepsjonen på et av SiO Athleticas fem treningssentre i Oslo. Husk studentbevis og gyldig legitimasjon.

Emner

Pressekontakt

Fredrik Øren Refsnes

Fredrik Øren Refsnes

Direktør SiO Campus Talsperson for SiO Athletica og SiO Mat og Drikke 936 56 017

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge