Gå videre til innhold
Trening på juleferie
Trening på juleferie

Nyhet -

Tilbyr trening til studenter hjemme på juleferie

Studenter som trener hos studentsamskipnaden der de studerer kan gjestetrene hos andre studentsamskipnader når de reiser hjem til jul.

- SiO Athletica er opptatt av at studentene skal kunne trene jevnlig gjennom hele studieåret, også i perioder med eksamen og i feriene. Det er fort gjort å droppe treningen i ferier på grunn av reising eller økonomi. Men gjennom å bruke gjestetreningen, kan studenter holde treningen i gang i ferien. Ikke alle studenter har fått med seg gjestetreningsordningen, sier direktør i SiO Athletica, Fredrik Ø. Refsnes.

Ordningen innebærer at studenter som trener hos studentsamskipnadene i Oslo, Tromsø, Trondheim,Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene hos andre studentsamskipnader når de er hjemme i ferien.

- Med gjestetreningsordningen kan studentene opprettholde treningen mens de er hjemme på ferie uten å måtte betale ekstra, sier Refsnes.

Fakta om gjestetrening:

  • Studenter som er tilknyttet SiO gjennom en av de 26 utdanningsinstitusjonene i Oslo og Akershus, kan altså trene ved andre studentsamskipnader over hele landet.
  • Gjestetrening gjelder ved studentsamskipnadene i Tromsø, Bergen, Trondheim, Stavanger, Agder, Ås, Sørøst-Norge (Vestfold og Drammen).
  • For å trene hos andre studentsamskipnader, må du ha et gjestetreningskort med 30 klipp. Disse klippene kan brukes fritt gjennom kalenderåret. Kortene er personlige og kan ikke brukes av andre.
  • Gjestetreningskort får du ved å henvende deg i resepsjonen på et av SiO Athleticas fem treningssentre i Oslo. Husk studentbevis og gyldig legitimasjon.

Emner

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge