Gå videre til innhold

Nyhet -

Byr på eksamenslesepause med gratis pepperkakebaking

SiO inviterer studentene til gratis pepperkakebaking på campusbakeriet Deiglig den 30. november.

- Vi vet det er eksamenstid for mange og at det nærmer seg jul. Derfor legger vi til rette for både en liten lesepause og julestemning i ett, sier Steffen H. Greff, direktør i SiO Mat og Drikke.

- Vi ønsker å invitere studentene til førjulsstemning ved å bake pepperkaker hos oss på Deiglig. Vi byr på pepperkakedeig og pynt, og vi håper studentene vil ta med folk de kjenner eller ønsker å bli kjent med og ha en hyggelig førjulsbaking hos oss, sier Steffen H. Greff, direktør i SiO Mat og Drikke.

SiO har aldri tidligere hatt denne typen arrangement, men etter at julegrantenningen på Kringsjå Studentby har blitt en fast tradisjon, ønsket SiO å skape førjulsstemning på campus også.

-Dette er første gang vi tester konspetet, interessen hos studentene og lokalene. Dette er et lite pilot-prosjekt, på alle måter. Vi håper rett og slett å by på en pause fra eksamenslesingen og at mange studenter blir med på pepperkakebakingen.

Fakta om arrangementet:

Hva: Gratis pepperkakebaking for studenter
Hvor: Deiglig Bakeri, i Frederikkebygningen på Blindern.
Når: Torsdag 30. november mellom kl 14-17
Hvordan: Ta plass vedlangbordet. Du får utdelt pepperkakedeig og kjevle og du kan stikke ut og pynte årets pepperkaker med glasur og pynt. Vi steker pepperkakene fortløpende, slik at du får med deg pepperkakene hjem.
Vi tar forbehold om kø.

Vi byr på julemusikk og gløgg – og masse julestemning!

PS: Vi håper alle som vil får bakt, men kø kan oppstå.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge