Gå videre til innhold
Tradisjonen tro tennes julegranen på Kringsjå Studentby fredag 1. desember kl. 16.00.
Tradisjonen tro tennes julegranen på Kringsjå Studentby fredag 1. desember kl. 16.00.

Nyhet -

Inviterer til julegrantenning på Kringsjå studentby

Tradisjonen tro tennes julegranen på Kringsjå studentby fredag 1. desember kl. 16.00. SiO inviterer studenter og naboer til en koselig, utendørs førjulsstund.

- Vi inviterer både studenter og naboer, og håper flest mulig kommer. Det er tredje gang vi har julegrantenning på Kringsjå og vi vet at både studenter og naboer setter pris på dette, sier Gabrielle Legrand Gjerdset, styreleder i SiO.

Hun oppfordrer alle som vil oppleve julestemning til å møte opp for gløgg, pepperkaker og stemningsfull korsang fra studentforeningen Oslo Medisinske Pikekor (OMP). Barn fra SiOs barnehager på Kringsjå skal også fremføre julesanger under arrangementet.

- Vi jobber med å gjøre Kringsjå til en levende studentby med sosiale utendørsaktiviteter gjennom hele året.Julegrantenningen er også en anledning til å bli bedre kjent, sier Gjerdset.

På Kringsjå er det første av to nye studenthus i miljøvennlig massivtre nettopp ferdig og klart til innflytting senere i desember. Visningsleiligheten er åpen og pyntet til jul for anledningen.

- Visningsleiligheten er julepyntet og åpen, så vi håper også at alle som vil se en hvordan vi bygger studentboliger i massivtreprosjektet, benytter sjansen til å se visningsleiligheten fra innsiden, sier Gabrielle L. Gjerdset.

Eventet Julegrantenning på Facebook

Fakta:

  • Arrangementet varer fra kl 16 til 16.45 på torget nedenfor Kiwi-butikken på Kringsjå studentby. Følg skilting fra Kringsjå T-banestopp eller parkeringen ved butikken.
  • SiO jobber for en bedre studiehverdag gjennom ulike velferdstjenester til 67 000 studenter i Oslo og Akershus.
  • 26 utdanningsinstitusjoner i Oslo og Akershus er tilknyttet SiO.
  • SiO har 22 studentbyer og -hus med totalt 8500 studentboliger i Oslo og Akershus.
  • Kringsjå studentby er SiOs største og mest internasjonale studentby med 2602 studentboliger og studenter fra mer enn hundre forskjellige land.
  • I årene som kommer vil SiO rehabilitere og bygge flere studentboliger på Kringsjå Studentby. Uteområdene skal også utvikles for å legge til rette for å møtes utendørs året rundt. Målet er å skape en levende studentby for alle som bor der.

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge