Gå videre til innhold
Snap SiO

Bilde -

Snap SiO

Følg SiOstudentliv på Snap
SiO
Lisens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
Kreditering:
SiO
Filformat:
.jpg
Størrelse:
960 x 960, 77.1 KB
Last ned

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Mia Elizabeth Taylor Østom

Mia Elizabeth Taylor Østom

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 941 84 789

Relatert innhold

SiOs Eksamensboost er populært hos studentene. 22 000 nedlastninger viser det.

Boost for eksamenspodcast

22 000 nedlastninger av eksamensråd bekrefter at podcast er en god måte å treffe studentene på. Eksamensboost er podcast der SiO samler eksperter med tips og råd for et bedre studentliv.
- Denne gangen er det studenter og tidligere studenter som forteller sine unike historier og gi sine råd, fra student til student. Dessuten har vi eksperter fra SiO til å snakke om helse, trening og stressmestr

Slik bor Ane-Marthe Pedersen på studentbolig i Oslo. (Vestgrensa studentby i bakgrunnen). Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

Slik bor hun på studentbolig i Oslo

Skal du studere i Oslo til høsten og lurer på hvordan det er å bo i studentbolig? Det er du ikke alene om. Ane-Marthe Pedersen er Snap-reporter for SiO og forteller hvordan det er å bo på Sogn Studentby. SiO Kundeservice arrangerer nettmøte på SiOs Facebook-side fredag 21. juli kl. 12-16. Da kan du spørre om det du lurer på.

Gunn Kirsti Løkka inviterer studenter, barnehagebarn og naboer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Inviterer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby

Tradisjonen tro inviterer SiO studenter og naboer på Kringsjå Studentby til påskeeggjakt, musikk og kakao den 21. mars kl. 16. Hva: Påskeeggjakt på Kringsjå Studentby Hvem: SiO og DJ Aftersun Når: Arrangementet starter 16.00. Det lønner seg å få med seg startskuddet. Hvor: Nedenfor vaskeriene/matbutikken på Kringsjå. Følg de eggende rytmene fra DJ Aftersun.

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge