Gå videre til innhold
SiO Athletica leier ut langrennski hver torsdag i sesongen. Utleien starter 4. januar kl. 10. (Foto: Cecilie Hannevig / SiO)
SiO Athletica leier ut langrennski hver torsdag i sesongen. Utleien starter 4. januar kl. 10. (Foto: Cecilie Hannevig / SiO)

Nyhet -

Populær skiutleie fra SiO Athletica

Som en av få aktører i Oslo, leier SiO Athletica ut langrennski til studenter i hovedstaden. Skiutleien starter torsdag 4. januar og værmeldingen melder puddersnø og ypperlige forhold framover.

- Vi regner med stor etterspørsel torsdag. Alle kan leie langrennsski hos SiO Athletica, om det er medlemmer eller ikke-medlemmer. Alle som melder seg inn i SiO Athletica, får rabatt og med skiene følger også sko og staver. Vi tilbyr rett og slett hele vinterpakka, sier Fredrik Ø. Refsnes, direktør i SiO Athletica.

Man kan leie langrennsski for en måned eller en sesong og tilbudet er svært populært.SiO Athletica kan også bidra med god kunnskap og tips om teknikk og informasjon om løyper i marka. Med studentbyer plassert nær marka, slik som Kringsjå og Sogn Studentby, er det gode sjanser for at studentene kan starte året med skiturer i Nordmarka.

- De fleste som leier hos oss, er internasjonale studenter som er ute etter en ekte, norsk vinteropplevelse. Men vi ser også at studenter som ikke har tatt med seg skiutstyr til hybelen, synes dette er et godt tilbud, sier Fredrik.

Fakta om SiO Athletica:

  • SiO Athletica har fem treningssentre i hovedstaden. Gjennom et medlemskap kan man trene på fem sentre.
  • SiO Athletica tilbyr svømmehall, baner, flerbrukshall, squashhall, gruppetimer, treningsveiledning og personlige trenere, for å nevne noe.
  • Skiutleien på Athletica Domus åpner torsdag 4. januar med åpningstid mellom 10.00 og 13.00.Utleien holder deretter åpent hver torsdag.
  • SiO Athletica leier ut langrennski, støvler og staver.Studenten kan velge mellom å leieski for en måned eller hele sesongen.
  • Priser: 1 måned medlem i SiO Athletica: 400,- (ikke-medlem: 600,-) Sesong medlem i SiO Athletica: 700,- (ikke-medlem: 900,-)

Tips til nye skiløpere:

  • Alle løypene er kun en rask og billig Ruter-tur unna.
  • Om du mangler skiklær kan du finne brukt tøy på finn.no eller på bruktbutikker som Fretex eller UFF.
  • Les turforslag her på SiOs nettsider
  • Link til Skiforeningens løypekart

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge