Følg Studentsamskipnaden SiO

Inviterer til gratis friluftskino på Kringsjå studentby

Pressemelding   •   aug 29, 2017 13:00 CEST

Snurr film! Tradisjonen tro, snurrer kinopublikum igang SiOs friluftskino på Kringsjå Studentby. (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Lørdag 2. september kl. 20.00 arrangerer SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Studenter, naboer og andre kinoglade inviteres til å se publikumsfavoritten La la Land under åpen stjernehimmel.

– Ta med piknikkurv, noe å sitte på og inviter med deg naboer eller studievenner for å oppleve magisk stemming i høstmørket, oppfordrer Gabrielle Legrand Gjerdset, student og styreleder i SiO.

Ny Kringsjå-tradisjon

Det er tredje året på rad SiO inviterer til gratis friluftskino og popkorn på Kringsjå studentby.

– SiO ønsker at studenter og naboer skal oppleve Kringsjå som et godt sted, sier Gjerdset. 

– Denne kinokvelden er ment å bidra til et sosialt miljø for alle i området.SiO arrangerer friluftskino, julegrantenning og påskeeggjakt her i løpet året , og alle er velkomne til å møtes ute.

Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med Oslo-marka som nærmeste nabo og store uteområder.

– I fjor var det mer enn 800 som kom på friluftskinoen, og nå begynner det å bli en tradisjon.Det er også en veldig fin måte å bli kjent med naboer og studievenner på. Nå håper vi å se enda flere studenter og naboer på piknikpledd og stoler foran det store lerret på plenen på Kringsjå, smiler Gjerdset.

Publikumsfavoritt

Publikumsfavoritten La la Land trenger knapt noen introduksjon. I La La Land møter vi Sebastian (Ryan Gosling) og Mia (Emma Stone) som drømmer om å lykkes som jazzmusiker og skuespiller i stjernenes by Los Angeles. La La Land byr på en sjarmerende historie om drømmer og kjærlighet og hva jakten på suksess kan koste.

Fakta i saken:

  • Lørdag 2. september kl 20.00 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå for tredje gang, og bruker plenen ved Olav M. Troviks vei 46 som kinosal.
  • SiO spanderer gratis film, og popkorn og pledd så langt det holder.
  • Denne gangen vises den kritikerroste musikal-komedien La la Land. Filmen er skrevet og regissert av Damien Chazelle, og har vunnet 6 Oscarpriser og 7 Golden Globes.

SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) leverer tjenester til mer enn 67 000 studenter ved 26 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet 8 500 studentboliger, helsetjenester, barnehager, cirka 40 serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 600 medarbeidere og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.no

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.