Gå videre til innhold
Julegrantenning på Kringsjå studentby (Foto: Astri Åmellom Brøto)
Julegrantenning på Kringsjå studentby (Foto: Astri Åmellom Brøto)

Pressemelding -

Årets julegrantenning på Kringsjå Studentby

Torsdag 1. desember kl. 16.00 tennes julegranen på Kringsjå Studentby. SiO inviterer studenter og naboer til en koselig førjulsstund.

- Vi vil skape en levende studentby med sosiale og inkluderende aktiviteter utendørs gjennom året. Vi hadde julegrantenning første gang i fjor og det ble så godt mottatt at vi gjør det igjen, sier Trond Bakke, direktør for SiO Bolig.

Med gløgg, pepperkaker og stemningsfull korsang vil SiO skape hyggelige muligheter til å møtes utendørs.
SiO bygger 1500 nye studentboliger i massivtre på Kringsjå og samtidig jobbes det med en plan for uteområdene.

Barn fra SiO-barnehagene på Kringsjå synger under arrangementet. Det gjør også acapellakoret Oslo medisinske pikekor (OMP), som består av studenter fra medisin, odontologi- og ernæringsstudier ved Universitetet i Oslo. P

We light the Christmas tree at Kringsjå Student village Tuesday 1st. December. Bring a friend and get in Christmas spirit with mulled wine, gingerbread and Christmas carols. Welcome!

Fakta:

  • SiO tilbyr velferdstjenester til 65 000 studenter.
  • 26 læresteder er knyttet til SiO – Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus
  • SiO Bolig har 2300 studentboliger på Kringsjå, totalt har SiO 8400 studentboliger i Oslo og Akershus. Kringsjå skal utvides med inntil 1500 studentboliger de neste årene.
  • SiO Barnehage har tre barnehager på Kringsjå. SiO Barnehage er spesielt tilrettelagt for studentforeldre, blant annet med eksamensgaranti og tilbud om lørdagsbarnehage i eksamensperiodene.
  • SiO Foreninger tilrettelegger for studentforeninger, slik at studentene skal ha sosiale møteplasser. Det er rundt 450 studentforeninger i Oslo.

Kategorier

Regions


SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) leverer tjenester til mer enn 65 000 studenter ved 25 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet 8 500 studentboliger, helsetjenester, barnehager, cirka 40 serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 600 medarbeidere og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.no

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge