Følg Studentsamskipnaden SiO

Presseinvitasjon: Åpning av nye, grønne og sosiale uteområder på Kringsjå Studentby 4. juni

Nyhet   •   mai 28, 2019 18:20 CEST

Bli med på offisiell åpning og omvisning på torget, i frukthagen, i treningsparken og vannparken! Uteområdene får også hinderløype, sandvolleyballbane og ballbinge.

Velkommen til offisiell åpning og omvisning i helt nye, grønne og sosiale uteområder på Kringsjå Studentby tirsdag 4. juni 2019 kl. 11-12.

SiOs ambisjon er at dette skal bli landets beste og mest sosiale uteområder for studenter. Med visjonen «Vi møtes utenfor!» ønsker vi å legge til rette for at det sosiale livet på studentbyen skjer utendørs og gjøre det lett å bli kjent med naboen.

Det blir taler ved varaordfører Kamzy Gunaratnam, politisk rådgiver i Kunnskapsdepartementet Kjartan Almenning, leder for Velferdstinget i Oslo og Akershus Maya Sol Sørgård,  SiOs hovedstyreleder Vetle Bo Saga og adm.dir Lisbeth Dyrberg.

SiO har samarbeidet med Snøhetta og SLA om planene for uteområdene. Hovedentreprenør for prosjektet er
Ove Skår AS.

Bli med på offisiell åpning og omvisning på torget, i frukthagen, i treningsparken og vannparken! Uteområdene får også hinderløype, sandvolleyballbane og ballbinge.

Sted:Kringsjå torg utenfor Olav M. Troviks vei 68 nær Athletica Kringsjå og Union864.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.