Gå videre til innhold
Bli med på offisiell åpning og omvisning på torget, i frukthagen, i treningsparken og vannparken! Uteområdene får også hinderløype, sandvolleyballbane og ballbinge.
Bli med på offisiell åpning og omvisning på torget, i frukthagen, i treningsparken og vannparken! Uteområdene får også hinderløype, sandvolleyballbane og ballbinge.

Nyhet -

Presseinvitasjon: Åpning av nye, grønne og sosiale uteområder på Kringsjå Studentby 4. juni

Velkommen til offisiell åpning og omvisning i helt nye, grønne og sosiale uteområder på Kringsjå Studentby tirsdag 4. juni 2019 kl. 11-12.

SiOs ambisjon er at dette skal bli landets beste og mest sosiale uteområder for studenter. Med visjonen «Vi møtes utenfor!» ønsker vi å legge til rette for at det sosiale livet på studentbyen skjer utendørs og gjøre det lett å bli kjent med naboen.

Det blir taler ved varaordfører Kamzy Gunaratnam, politisk rådgiver i Kunnskapsdepartementet Kjartan Almenning, leder for Velferdstinget i Oslo og Akershus Maya Sol Sørgård,  SiOs hovedstyreleder Vetle Bo Saga og adm.dir Lisbeth Dyrberg.

SiO har samarbeidet med Snøhetta og SLA om planene for uteområdene. Hovedentreprenør for prosjektet er
Ove Skår AS.

Bli med på offisiell åpning og omvisning på torget, i frukthagen, i treningsparken og vannparken! Uteområdene får også hinderløype, sandvolleyballbane og ballbinge.

Sted:Kringsjå torg utenfor Olav M. Troviks vei 68 nær Athletica Kringsjå og Union864.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge