Gå videre til innhold
Velkommen til stemningsfull filmkveld under åpen himmel på studentbyen
Velkommen til stemningsfull filmkveld under åpen himmel på studentbyen

Nyhet -

Inviterer til friluftskino på Kringsjå studentby

Lørdag 1. september kl. 20 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Kinoglade studenter og naboer inviteres til å se den herlige musikalen The Greatest Showman

– Ta med noe å sitte på og inviter med deg naboer eller studievenner til filmkveld på Kringsjå, oppfordrer Vetle Bo Saga, student og styreleder i SiO. – Vi håper det kommer mange, og lover godt stemning i høstmørket. 

I musikalperlen The Greatest Showman får vi bli med på en fargerik reise til sirkusets begynnelse. Vi møter P.T Barnum (Hugh Jackman) – en amerikansk visjonær som jakter suksess og lykke, og som skaper et spektakulært show som begeistrer en hel verden.

Kringsjå-tradisjon
Friluftskino på Kringsjå den første helgen i september er i ferd med å bli en tradisjon.

– SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen, sier Saga. – Vi håper Kringsjå torg blir fylt av studenter og naboer på piknikpledd og stoler foran lerret.

Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med  Oslomarka som nærmeste nabo og store uteområder.

Fakta:

  • Lørdag 1. september kl 20.00 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå, og bruker plenen ved det nye torget på studentbyen som kinosal.
  • SiO spanderer gratis film, og popkorn og pledd så langt det holder.
  • Denne gangen vises den herlige musikalen The Greatest Showman fra 2017. Filmen er skrevet og regissert av Michael Gracey.
  • SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.
  • SiO  tilbyr velferdstjenester som skal gi bedre studentliv for 67 000 studenter ved 24 utdanningsinstitusjoner. 

Emner

Regions

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Idun Kløvstad

Idun Kløvstad

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 47614656

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 28 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge