Gå videre til innhold
Fredag 2. september inviterer SiO studenter, naboer og andre kinoglade til å samles i høstmørket for å se film. Bildet er fra et tidligere arrangement.
Fredag 2. september inviterer SiO studenter, naboer og andre kinoglade til å samles i høstmørket for å se film. Bildet er fra et tidligere arrangement.

Nyhet -

Gratis friluftskino på Kringsjå studentby

Fredag 2.september kl. 20 arrangerer Studentsamskipnaden SiO gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Her inviteres studenter, naboer og andre kinoglade folk til å samles i høstmørket for å se den hjertevarmende publikumsfavoritten "Call Me By Your Name".

- Ta med deg noe å sitte på og varme klær, inviter med studievenner, og bli med på en stemningsfull kveld under stjernehimmelen på Kringsjå. Det er veldig hyggelig å kunne ta opp igjen utekinotradisjonen uten strenge antallsbegrensninger etter pandemien. Vi håper mange vil komme og se film, sier Gunn Kirsti Løkka, boligdirektør i SiO.

Publikumsfavoritt
"Call Me By Your Name" trenger knapt noen introduksjon. Handlingen er lagt til Nord-Italia i 1983, hvor unge Elio (Timothee Chalamet) bor sammen med sine foreldre. Faren er professor i arkeologi, som hver sommer tar inn en assistent til å hjelpe med arbeidet. Det er slik Elio møter Oliver (Armie Hammer), en sjarmerende, amerikansk student. Filmen skildrer ungt følelsesliv og forholdet mellom mellom de to guttene.

Sosialt på Kringsjå
De siste årene har SiO invitert til gratis friluftskino og andre arrangementer på Kringsjå studentby.

- Kinokvelden er ment å bidra til et godt, sosialt miljø for alle i området. SiO arrangerer blant annet friluftskino og julegrantenning her i løpet av året, og alle er velkomne til å møtes ute og delta, sier Løkka.

Kringsjå studentby er bynær, men har også en unik beliggenhet med Oslo-marka som nærmeste nabo og store uteområder, så det er ikke tilfeldig at friluftskinoen blir lagt akkurat her.

- Vi har hatt flere tusen på friluftskino før pandemien, og det har blitt en tradisjon for mange å delta. Det er også en veldig fin måte å bli kjent med naboer og studievenner på. Nå håper vi veldig mange vil komme, smiler Løkka.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge