Gå videre til innhold
Julen synges inn på Kringsjå
Julen synges inn på Kringsjå

Nyhet -

Julegrantenning på Kringsjå 1. desember

Tradisjon tro tennes julegranen på Kringsjå studentby.

- Vi inviterer både studenter og naboer til julegrantenning onsdag 1. desember, vi håper flest mulig har mulighet til å komme. Endelig kan vi samles rundt juletreet og se det skinne i all sin prakt, sier Stine Johannessen, styreleder i SiO 

Hun oppfordrer alle som vil oppleve julestemning til å møte opp for gløgg, pepperkaker og stemningsfull julesang.

- Vi har tent julegranen på Kringsjå siden 2015, og vi har samtidig jobbet for flere utendørsaktivteter på Kringsjå året rundt. Julegrantenningen er en av flere anledninger til å bli bedre kjent med hverandre, sier Johannessen. 

De som kommer vil få oppleve magisk korsang fra Oslo medisinske pikekor, muligheten til å gå rundt juletreet og ikke minst delta i konkurranse for å vinne en liten julegave. 

Eventet Julegrantenning på Facebook

Fakta:

  • Arrangementet er onsdag 1. desember og varer fra 15:45 til 16:30 på torget utenfor Kiwi-butikken på Kringsjå studentby. Følg skilting fra Kringsjå T-banestopp eller parkering ved butikken. 
  • SiO jobber for en bedre studiehverdag gjennom ulike velferdstjenester til 71 000 studenter i Oslo og Akershus.
  • 28 utdanningsinstitusjoner i Oslo og Akershus er tilknyttet SiO
  • Kringsjå studentby er SiOs største og mest internasjonale studentby med 2474 studentboliger og studenter fra mange forskjellige land. 

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 75 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge