Gå videre til innhold
Gunn Kirsti Løkka inviterer studenter, barnehagebarn og naboer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)
Gunn Kirsti Løkka inviterer studenter, barnehagebarn og naboer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Nyhet -

Inviterer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby

Tradisjonen tro inviterer SiO studenter og naboer på Kringsjå Studentby til påskeeggjakt, musikk og kakao den 21. mars kl. 16.


- Dette er tredje året SiO inviterer til påskeeggjakt for studenter og andre som bor i området. På Kringsjå møtes vi utenfor og skaper skikkelig påskestemning. Studentbyen vokser og vi i SiO ønsker å bidra til godt miljø og naboskap, sier Gunn Kirsti Løkka, fungerende boligdirektør i SiO.

Når startskuddet går, er det om å gjøre å finne så mange egg som mulig. Siden både store og små deltar, er det fair-play som gjelder. 1500 små plastegg gjemmes rundt om på Kringsjå og alle som finner egg, er med i trekningen om tre gigantiske påskeegg. Det er trøstepremier til alle deltakere så langt premiebeholdningen rekker.

DJ Aftersun står for stemningen og spiller hit etter hit mens jakten pågår. Kanskje kommer også påskeharen på besøk?

- Vi ønsker å by på utendørsaktiviteter for beboere, naboer og barn og håper mange kommer. Vi håper at arrangementer som friluftskino, julegrantenning og påskeeggjakt kan gjøre at Kringsjå oppleves som en inkluderende og leken studentby, sier Gunn Kirsti Løkka.

Barn fra SiO Barnehage pynter utendørs på Kringsjå Studentby i forkant av påskeeggjakten. Arrangementet starter 16.00 og det lønner seg å få med seg startskuddet.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge