Gå videre til innhold
Gunn Kirsti Løkka

Bilde -

Gunn Kirsti Løkka

Direktør for SiO Bolig
Unni Irmelin Kvam / SiO
Lisens:
Creative Commons navngivelse
Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
Kreditering:
Unni Irmelin Kvam / SiO
Filformat:
.jpg
Størrelse:
3648 x 2432, 2.93 MB
Last ned

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Mia Elizabeth Taylor Østom

Mia Elizabeth Taylor Østom

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 941 84 789

Relatert innhold

Fra tirsdag 9. mars og noen uker fremover deler SiO ut COVID-19 selvtester til beboerne på Kringsjå Studentby.

Inviterer studenter på Kringsjå Studentby til ukentlig selvtesting

Studentene på Kringsjå Studentby blir nå invitert til storskala selvtesting for korona. Testen er gratis og kan tas hjemme på hybelen. - Vi ønsker å teste studentene som bor på Kringsjå regelmessig. Målet er å oppdage smitte tidlig, isolere smittede, spore opp nærkontakter og sette dem i karantene for å forebygge utbrudd på studentbyen, sier Trond Morten Trondsen, direktør for SiO Helse.

Fungerende boligdirektør i SiO, Gunn Kirsti Løkka, har klare råd til årets russekull: Søk studentbolig nå. (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Søk studentbolig nå!

Har du planer om å studere til høsten? Husk om fire måneder er vår blitt til høst og russen har blitt til studenter. Fungerende boligdirektør i SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus), Gunn Kirsti Løkka, har klare råd til årets russekull: Søk studentbolig nå.

Gunn Kirsti Løkka inviterer studenter, barnehagebarn og naboer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Inviterer til påskeeggjakt på Kringsjå Studentby

Tradisjonen tro inviterer SiO studenter og naboer på Kringsjå Studentby til påskeeggjakt, musikk og kakao den 21. mars kl. 16. Hva: Påskeeggjakt på Kringsjå Studentby Hvem: SiO og DJ Aftersun Når: Arrangementet starter 16.00. Det lønner seg å få med seg startskuddet. Hvor: Nedenfor vaskeriene/matbutikken på Kringsjå. Følg de eggende rytmene fra DJ Aftersun.

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge