Gå videre til innhold
Gratis gjenbruksmarked til studenter!

Nyhet -

Gratis gjenbruksmarked til studenter!

Lørdag 15. januar inviterer Studentsamskipnaden SiO til bruktmarked på Kringsjå torg. Alt gis bort (gratis!) til studenter.

- Vi ønsker å bidra både til miljøet og lette noe av presset på studentenes lommebok. Derfor har vi samlet inn stort og smått fra rause studenter som ønsket å gi tingene sine videre. Nå vil lamper, kjøkkenutstyr, nattbord, spill og sportsutstyr kunne få nye eiere, sier boligdirektør i SiO Gunn Kirsti Løkka

Den siste tiden har SiO samlet inn lopper fra studenter som har flyttet ut. I tillegg til dette har Oslo Kommune bidratt med masse flotte ting fra sine gjenbruksstasjoner. 

Gjenbruksmarkedet vil være åpent fra 12-16. Vi oppfordrer studenter til å komme og bidra til å gi gjenstander et nytt liv. Husk å bruke munnbind og hold minst én meters avstand til andre. 

- Det er kun studenter som kan delta, og fordi alt er gratis er det også satt en grense på hvor mye hver kan ta med seg. Møt opp på lørdag og sørg for å ta med deg en skatt eller to hjem, sier Løkka.

Stor takk til Renovasjons- og gjenvinningsetaten!

Information in English is available on the arrangement site on Facebook.

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 75 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge