Gå videre til innhold
SiO åpner nå flere lesesaler og serveringssteder for Oslostudentene som følge av lettelser i smittetiltakene for unge.
SiO åpner nå flere lesesaler og serveringssteder for Oslostudentene som følge av lettelser i smittetiltakene for unge.

Nyhet -

​Gjenåpner lesesaler og serveringssteder for studentene

SiO åpner nå flere lesesaler og serveringssteder for Oslostudentene som følge av lettelser i smittetiltakene for unge.

I dag gjenåpner Eilert spiseri og Georg kaffebar på UiO, Blindern. Den populære møteplassen og pizzastedet Union864 på Kringsjå Studentby holder også åpent.

Håper å åpne mer
SiO jobber med videre plan for flere serveringssteder som skal åpne etter hvert som flere studenter er tilbake på campus. Listen over gjenåpnede steder oppdateres fortløpende.

— Vi gleder oss veldig til å møte studentene igjen etter hvert som vi kan åpne flere steder, sier Fredrik Refsnes, campusdirektør i SiO. Han håper det blir mulig å åpne flere serveringssteder dersom smittesituasjonen og kundegrunnlaget tillater det.

Smittevern på plass
SiO Mat og Drikke følger myndighetenes forskrifter og retningslinjer for å skape et sikkert miljø for gjester og ansatte.

— Vi har strenge rutiner når det gjelder smittevern, og vi ser at også studentene er flinke til å følge rådene om avstand og registrering, samt bruk av antibac, forteller Refsnes.

Lesesaler på studentbyene
SiO gjenåpner også lesesalene på de største studentbyene.

— Studentene tilbringer mer tid hjemme som følge av digital undervisning, og vi vet at mange setter pris på å kunne gå til en lesesal utenfor sin egen hybel, sier boligdirektør Gunn Kirsti Løkka i SiO.

SiO åpner i dag lesesalen i Olav. M. Troviks vei 70 på Kringsjå Studentby. Her kan studentene lese fra mandag - fredag fra kl 8-22. Lesesalen i Rolf E. Stenersens allé 25 på Sogn Studentby får nå et strøk maling under nedstengningen og åpner igjen i løpet av neste uke.

— Vi skal åpne flere lesesaler, kollokvie- og aktivitetsrom på Sogn Studentby fremover, og tror det kommer til å være kjærkomment for studenter som ønsker avveksling fra lange dager med hjemmestudier, forteller Løkka.  

Emner

Regions

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Fam Karine Heer Aas

Fam Karine Heer Aas

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 900 82 746

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 28 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge