Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

  • Studentene tar samfunnsansvar på KUTT Gourmet

    KUTT Gourmet er et kafé-konsept der det lages gourmetlunsj av ingredienser som nærmer seg «best-før»-dato. Dette er overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Målet er å redusere matkasting og samtidig tilby studentene et bærekraftig matvalg. Gjennom KUTT Gourmet setter vi fokus på at matkasting ikke løses i forbrukerleddet alene, men at hele verdikjeden må samarbeide.

  • Årets julegrantenning på Kringsjå Studentby

    Torsdag 1. desember kl. 16.00 tennes julegranen på Kringsjå Studentby. SiO inviterer studenter og naboer til en koselig førjulsstund.
    - Vi vil skape en levende studentby med sosiale og inkluderende aktiviteter utendørs gjennom året. Vi hadde julegrantenning første gang i fjor og det ble så godt mottatt at vi gjør det igjen, sier Trond Bakke, direktør for SiO Bolig.
    Med gløgg, pepperkaker og