Gå videre til innhold
La deg inspirere til mindre matsvinn og fyldigere lommebok. Kom på minikurs torsdag 22.11. hos KUTT Gourmet.
La deg inspirere til mindre matsvinn og fyldigere lommebok. Kom på minikurs torsdag 22.11. hos KUTT Gourmet.

KUTT matsvinn - Tips og inspirasjon til å spare miljøet og penger

Dato 22. november 2018 13:15 – 14:00

Sted KUTT Gourmet, Frederikkehuset, UiO, Blindern

Matvett og SiO inviterer til et inspirerende minikurs med Anne Marie Schrøder fra Matvett, KUTT-kokk Even Rosted  og produktansvarlig Sverre Solhaug Gulliksen fra SiO Mat og Drikke. Du vil få tips og inspirasjon til å spare både penger og miljø ved å kaste mindre mat!  

Sted: KUTT Gourmet, Frederikkehuset, UiO, Blindern

Gratis servering av småmat fra KUTT Gourmet
Velkommen til en annerledes og inspirerende «forelesning»!

Arrangementet finner sted under Ombruk Oslo, som er en del av European Week for Waste Reduction 17.-25. november. Det er Oslo kommune som står bak Ombruk Oslo-kampanjen.

Kategorier

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge