Gå videre til innhold
Ta med deg venner og en termos med kakao til en tur rundt Sognsvann.
Ta med deg venner og en termos med kakao til en tur rundt Sognsvann.

Nyhet -

Til studentene: vi er fortsatt åpne, men med nye smitteverntiltak

I dag ble det iverksatt nye regler som regjeringen presenterte på pressekonferansen tirsdag 7. desember. Tjenesteområdene til SiO vil holde åpent også fremover, med gode smitteverntiltak og retningslinjer for å ivareta studenter og ansatte.

- Selv om vi nå skal redusere antall nærkontakter, oppfordrer jeg dere studenter til å opprettholde noe sosial kontakt og unngå å isolere dere, sier Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO.

SiO har planlagt flere arrangementer for studentene også nå i eksamensperioden og gjennom julen, og håper det blir mulig å gjennomføre disse slik at alle kan være litt sosiale i mindre grupper. Det er lagt ut informasjon på sio.no om tilbudene til studentene.

- Jeg er glad for å kunne si at store deler av tilbudene våre holder åpent, med nye tiltak for smittevern. Vår viktigste oppgave er å være tilstede for studentene, og det gjelder mer enn noen gang nå, sier Eskelund. 

Oslo har fortsatt mye å by på, og studenter kan fortsatt, trene, spise, drikke, gå på tur eller spille spill med god samvittighet for smittevernreglene. Hva med å møtes ute? SiO Athletica holder åpent, og i tillegg leier vi ut ski som kan tas med på tur i marka. Følg med på SiOs arrangementer på Facebook og bli med.

- Vi kommer til å følge situasjonen nøye, men er glade for at det fortsatt er mange arrangementer og tilbud tilgjengelig for studentene, avslutter Eskelund.

Her er en oversikt over SiOs tilbud med de nye reglene.

Emner

Regions

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge