Gå videre til innhold
Gratis frokost en dag i uka
Gratis frokost en dag i uka

Nyhet -

Kom i gang med SiO

SiO vil invitere alle studenter til å komme i gang med studier, nytt år og nye utfordringer sammen med oss. Her er noe av det som skjer i SiO fremover.

Eat and meet – gratis frokost

De aller fleste av SiO sine kafeer og kaffebarer er åpne allerede. Det er tretten åpne på UiO, åtte på OsloMet og i tillegg er kafeene åpne på VID, Musikkhøgskolen, Kunsthøgskolen og Idrettshøyskolen. Union på studentbyen Kringsjå er også åpen.

- Vi anbefaler studentene å komme seg ut og ta i bruk den store plassen det er på kafeene. Her kan du møte venner, kollokviegruppen eller bare deg selv sammen med en bok eller PC, sier Fredrik Refsnes, direktør for SiO Campus.

Gratis frokost

Det serveres gratis frokost på utvalgte spisesteder en dag i uken til og med uke 5. De femti første som kommer om morgenen får med seg påsmurt rundstykke, frukt juice og kaffe. Det er tilrettelagt for sosiale møteplasser hos kafeene.

De to neste ukene serveres det gratis frokost på disse stedene, fordelt på dag.

  • Tirsdag: OsloMet Annas spiseri // UiO Eilert // UiO Retten spiseri
  • Onsdag: Norges Idrettshøgskole // UiO Medica // Kunsthøgskolen i Oslo // UiO Frederikke spiseri // VID Spis og glis spiseri
  • Torsdag: Norges Musikkhøgskole // MF spiseri // OsloMet Andrea spiseri // UiO Helga spiseri
  • Fredag: OsloMet Hannas spiseri // UiO Odontologikafeen

Endelig gruppetimer hos SiO Athletica

Alle de seks treningssentrene til SiO holder åpent som normalt med noen retningslinjer for smittevern. Vi har maks antall i ulike soner på senteret og vi må holde avstand. Gruppetreningen er også åpen! Alle medlemmer booker treningstid både til egentrening og gruppetrening.

- Responsen for gjenåpning av gruppetrening har vært utelukkende positiv. Det er ingen tvil om at den sosiale møteplassen som gruppetrening er, har vært veldig savnet de siste ukene. Våre ansatte i SiO Athletica er gira på å komme i gang sammen med studentene, sier Refsnes.

Verktøy, strykejern og spill til utlån

Studenter som har lyst til å endelig fikse på den skeive hylla, eller henge opp lyslenken i studentboligen kan nå låne verktøy av SiO. Hos SiO Athletica på Kringsjå er det fylt opp med ulike ting og tang som kan lånes av studenter. Gjenstander til utlån er blant annet gardintrapp, strykebrett og strykejern, liten tang, hammer, skrutrekkersett, tommestokk, vater osv. For full oversikt kan dere kontakte SiO Athletica Kringsjå. Hos Athletica Kringsjå låner vi også ut flere spill og ski.

- Vi vet at studenter ikke har plass til alle de tingene man bruker bare en eller to ganger på fem år. Det er heller ikke bærekraftig at alle studentene skal kjøpe eget utstyr. Derfor har vi samlet noen verktøy og andre ting som studentene kan låne hos oss, sier Refsnes.

OL med SiO

I åpningshelgen for OL arrangerer SiO Winter Games på Studentbyen Sogn og Studentbyen Kringsjå. Det blir lek, konkurranse, varm drikke og mat. Dette kan bli en fin mulighet til å ta en pause fra studiene og treffe venner, kjente og ukjente.

For studentene som også vil se på OL i Beijing vil vi vise utvalgte OL-sendinger på Union Blindern, Union Kringsjå og Deilig Fyrhuset.


Følg med på SiO sin facebookside for å få med deg arrangementene gjennom semesteret.

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge