Følg Studentsamskipnaden SiO

​Inviterer studenter og naboer på friluftskino og popcorn

Nyhet   •   aug 28, 2019 11:22 CEST

Det kan bli stadionstemning når Freddy Mercury-hyllesten "Bohemian Rhapsody" vises under åpen himmel på Kringsjå Studentby lørdag 24. august.

Lørdag 31. august kl. 20 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Musikkglade studenter og naboer inviteres til å se kinosuksessen Bohemian Rhapsody.

– Det er bare å invitere med deg så mange studievenner eller naboer du vil på kino og popcorn, sier Vetle Bo Saga, student og styreleder i SiO. – Vi lover at det blir godt stemning.

Bohemian Rhapsody er en hyllest til bandet Queen og vokalist Freddie Mercury som ble en legende i rockemusikkens historie. Rami Malek mottok Oscar for beste mannlige skuespiller for rollen som Freddie Mercury, og filmen har også vunnet Oscar-priser for lydredigering, lydmiksing og klipping. Filmen kom i 2018 og er regissert av Bryan Singer.

SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.

Kringsjå-tradisjon
Friluftskinoen på Kringsjå Studentby arrangeres for sjette gang og er blitt en semesterstarttradisjon. I fjor deltok 3000 studenter og naboer.

– SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen, sier Saga. – Vi håper Kringsjå torg blir fylt av studenter og naboer på piknikpledd foran lerret.

Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med Oslomarka som nærmeste nabo og store uteområder.

Fakta:

  • Lørdag 31. august kl 20.00 arrangerer SiO gratis friluftskino på Kringsjå, og bruker det nye torget på studentbyen som kinosal.
  • SiO spanderer gratis film, og popkorn og pledd så langt det holder.
  • Denne gangen vises Oscar-belønnede Bohemian Rhapsody fra 2018. Filmen er regissert av Bryan Singer.
  • SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.
  • SiO tilbyr velferdstjenester som skal gi bedre studentliv for 67 000 studenter ved 27 utdanningsinstitusjoner. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.