Gå videre til innhold
Stemningsfylt på torget under friluftskino på Kringsjå Studentby.
Stemningsfylt på torget under friluftskino på Kringsjå Studentby.

Gratis friluftskino på Kringsjå studentby

Dato 31. august 2019 20:00 – 23:00

Sted Torget på Kringsjå Studentby, Olav M. Troviks vei, 0864 Oslo

SiO arrangerer gratis friluftskino på Kringsjå studentby. Musikkglade studenter og naboer inviteres til å se kinosuksessen Bohemian Rhapsody.

Bohemian Rhapsody fra 2018 er en hyllest til bandet Queen og vokalist Freddie Mercury som ble en legende i rockemusikkens historie. Filmen er regissert av Bryan Singer.

«Bohemian Rhapsody» fikk Oscar-priser for lydredigering, lydmiksing og klipping, og aller gjevest, Oscar for beste mannlige skuespiller, som gikk til Rami Malek i rollen som Freddie Mercury,

Friluftskinoen i semesterstart er blitt en populær tradisjon. SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen. 

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge