Gå videre til innhold
På bruktmarkedet gis det bort kjøkkenutstyr, lamper, potter, bøker, møbler og mye mer!
På bruktmarkedet gis det bort kjøkkenutstyr, lamper, potter, bøker, møbler og mye mer!

Nyhet -

Gjenbruksmarked hvor alt er gratis for studenter

Lørdag 11. januar inviterer Studentsamskipnaden SiO til bruktmarked på Kringsjå torg. Alt gis bort (gratis!) til studenter.

- Vi ønsker å bidra både til miljøet og lette presset på studentenes lommebok. Derfor har vi samlet inn stort og smått fra rause studenter som ønsket å gi tingene sine videre. Nå vil lamper, kjøkkenutstyr, kopper og kar kunne få nye eiere, sier boligdirektør i SiO Gunn Kirsti Løkka 

Før jul samlet SiO inn brukte artikler fra rause studenter. Det ble levert inn så mange artikler i god stand at det inviteres til gratis bruktmarket lørdag 11.januar fra 10-17. Dersom studentene ikke finner alt de trenger, informerer SiO om gratis busser til IKEA i midten av januar.

- Det er ikke sikkert studentene finner alt de trenger på bruktmarkedet. De færreste studenter har bil. Gratis IKEA-buss direkte fra de største studentboligbyene er derfor et populært tilbud, avslutter Løkka. 

Bruktmarkedet arrangeres i telt utendørs på Kringsjå torg. 

Informasjon på engelsk er tilgjengelig på arrangementsiden på Facebook.

Related links

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge