Gå videre til innhold
Sammen for studentbyen Oslo: studenter, rektorer, Oslopolitikere og samskipnad. Bildet er fra Faddervakt 2022.
Sammen for studentbyen Oslo: studenter, rektorer, Oslopolitikere og samskipnad. Bildet er fra Faddervakt 2022.

Presseinvitasjon til tårnvandring i Rådhuset med studenter, rektorer, ordfører og SiO - sosial lavterskeltiltak for Oslostudenter

Dato 8. september 2022 17:55 – 18:35

Sted Oslo sentrum

Bli med studenter, ordfører, rektorer ved de største studiestedene og SiO på en sosial lavterskelaktivitet under Studentslippet torsdag 8. september kl 17:55-18.30. Aktiviteten er tårnvandring i Oslo Rådhus og inngår i Studentslippet-programmet til studentene. Man vil gå i en gruppe på inntil 30 studenter/deltakere. 

Tiltaket er et godt eksempel på samarbeidet om mottak av studenter i Oslo, noe som kan være av interesse i og med at arrangementet er samme dag som SHoT-undersøkelsen offentliggjøres.

Oppmøte: Foran Rådhuset (ved hovedinngangen fra Fridtjof Nansens plass) torsdag 8. september kl 17:55. NB: Oppmøte kl 17:55 fordi turen starter kl 18.

Program: Vi går opp de 326 trappetrinnene til toppen av klokketårnet. På toppen blir studentene belønnet med en storslagen utsikt Klokketårnet i Oslo rådhus er en av byens høyeste punkter, med storslagen utsikt over student- og kunnskapshovedstaden.

Deltakelse:

Oslo Kommune: Ordfører Marianne Borgen

SiO: Adm. dir: Andreas Eskelund

OsloMet: Rektor Christen Krogh

Høyskolen Kristiania: Rektor Trine Johansen Meza

BI: Prorektor Harald Øverby.

UiO: Viserektor, Mette Halskov Hansen

Cirka 15 påmeldte studenter på tvers av Oslos studiesteder

Prosjektleder for Studentslippet, Inger Vig

Bakgrunn

Studentslippet er et gratis «bli-kjent-med-byen»-arrangement i for alle nye studenter i Oslo, og arrangeres 3. - 9. september. Studentene kan besøke kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske nye områder i Oslo. De kan delta sammen med andre fra faddergruppen sin, med venner eller på egenhånd. Studentslippet arrangeres i samarbeid med UiO, HK, OsloMet og BI!

 

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge