Følg Studentsamskipnaden SiO

SiO stenger alle treningssentre

Pressemelding   •   nov 06, 2020 15:17 CET

På grunn av smittesituasjonen og nye retningslinjer fra Oslo Kommune stenger dessverre SiO Athletica dørene fra kl. 22 mandag 9. november til og med mandag 30. november.

- Vi synes det er veldig trist at vi igjen må stenge dørene til treningssentrene for våre medlemmer og ansatte, men vi tar selvsagt vår del av ansvaret for å begrense smitten, sier campusdirektør Fredrik Øren Refsnes

Medlemskapene vil bli pauset i perioden sentrene holdes stengt. Studentene vil likevel ha tilgang på det digitale tilbudet som har blitt utviklet siden mars.

- Vi skal gjøre vårt ytterste for å tilby våre medlemmer alternativ aktivitet og trening i perioden vi holder stengt. Vi oppfordrer til bruk av vårt online treningstilbud og vi vil også legge til rette for utendørsaktivitet så langt smittevernreglene tillater det, fortsetter Refsnes

Helt siden gjenåpningen i juni har SiO Athletica hatt mer omfattende smitteverntiltak enn den nasjonale veilederen for treningsbransjen.

- Vi har prioritert at det skal være trygt å trene for våre medlemmer og trygt å gå på jobb for våre ansatte. Derfor innførte vi blant annet booking av all treningstid og tømming av sentrene for ekstra vask flere ganger daglig. Vi ser frem til å åpne dørene igjen på en trygg måte, avslutter Refsnes. 

Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til mer enn 67 000 studenter ved 28 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet 8 600 studentboliger, helsetjenester, barnehager, serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 500 medarbeidere (årsverk) og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.