Gå videre til innhold
Se den uimotståelige juleklassikeren  Love Actually under vinterhimmelen på Kringsjå
Se den uimotståelige juleklassikeren Love Actually under vinterhimmelen på Kringsjå

Nyhet -

​SiO inviterer studenter og naboer til førjulskino med Love Actually 9.12. under åpen himmel

Søndag 9. desember kl. 18.00 arrangerer SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) gratis friluftskino med Love Actually på Kringsjå. Studenter, naboer og alle som vil komme i julestemning inviteres til utekino med gløgg, popcorn og pepperkaker.

- Vi vil skape en levende studentby med aktiviteter utendørs hele året. Det er første gang vi har friluftskino om vinteren, og vi tror det blir skikkelig stemningsfullt, sier Gunn Kirsti Løkka, markeds- og boligdirektør i SiO.

Friluftskinoen holdes på Kringsjå torg søndag 9. desember kl. 18:00–21:00. SiO  byr på gløgg, pepperkaker og popcorn. Det vil bli sitteplasser og tepper foran lerretet. Varme klær anbefales.

Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med Oslo-marka som nærmeste nabo og store uteområder.

– Da vi hadde friluftskino i september kom det nærmere 3000. Det er en veldig fin måte å bli litt mer kjent med naboer og studievenner på. Nå håper vi at mange tar på seg de varmeste klærne sine og blir med og får i gang julestemningen med Love Actually på store lerret, smiler Løkka.

Den stjernespekkede, romantiske komedien Love Actually har rukket å bli en juleklassiker i de femten årene som er gått siden den kom. Filmen foregår i London i førjulstid, og følger hovedkarakterene ut og inn av kjærlighet, sorger og gleder. Her møter du et stjernelag av skuespillere med blant annet Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant.

Fakta:

  • Søndag 9. desember kl 18.00 arrangerer SiO gratis friluftskino på det nye torget på Kringsjå Studentby. Det blir sitteplasser og tepper foran lerretet. Arrangementet var opprinnelig satt til 2.12. men er flyttet til 9.12. på grunn av været
  • SiO spanderer gratis film, og byr på gløgg, pepperkaker og popcorn så langt det holder.
  • Denne gangen vises juleklassikeren Love Actually fra 2003. Filmen er regissert av Richard Curtis. Blant stjernene i filmen er Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant.
  • SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.
  • SiO tilbyr velferdstjenester som skal gi bedre studentliv for 67 000 studenter ved 24 utdanningsinstitusjoner. 

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Ina Maria Finnerud

Ina Maria Finnerud

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 902 32 065
Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 75 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge