Gå videre til innhold
SiO inviterer byens studenter til klassisk 17. mai-frokost i hjertet av Oslo
SiO inviterer byens studenter til klassisk 17. mai-frokost i hjertet av Oslo

Nyhet -

​Presseinvitasjon: 17. mai-frokost for norske og internasjonale studenter i Oslo

SiO inviterer alle studenter til gratis 17. mai-frokost, med god mat, leker, lett underholdning og alt som hører til en tradisjonsrik nasjonaldagsfeiring i hovedstaden.

Arrangementet finner sted i hagen i St. Olavs gate 32 fra klokken åtte til ti og er ferdig tidsnok til at studentene kan se barnetoget ankomme Slottsplassen like ved siden av.

- Feiringen av 17 mai er for mange forbundet med tradisjoner sammen med familie og venner. SiO ønsker å gi et tilbud til de som ikke kan følge sine vanlige 17. mai-planer fordi de har flyttet til Oslo for å studere. Vi har lyst til å by dem på det beste av Oslos 17. mai-feiring, sier Vetle Bo Saga, styreleder i SiO.

Saga håper at både norske og internasjonale studenter tar turen innom 17. mai-frokosten.

-Vi er veldig glade for at vi får holde 17. mai –frokosten i St. Olavsgate 32. Det er et perfekt utgangspunkt for en innholdsrik feiring. Internasjonale studenter som kommer vil få en fin innføring i norsk feiring av nasjonaldagen, forteller Saga.

Velkommen til å ta turen innom arrangementet!

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge