Følg Studentsamskipnaden SiO

​Presseinvitasjon: 17. mai-frokost for norske og internasjonale studenter i Oslo

Nyhet   •   mai 15, 2019 10:48 CEST

SiO inviterer byens studenter til klassisk 17. mai-frokost i hjertet av Oslo

SiO inviterer alle studenter til gratis 17. mai-frokost, med god mat, leker, lett underholdning og alt som hører til en tradisjonsrik nasjonaldagsfeiring i hovedstaden.

Arrangementet finner sted i hagen i St. Olavs gate 32 fra klokken åtte til ti og er ferdig tidsnok til at studentene kan se barnetoget ankomme Slottsplassen like ved siden av.

- Feiringen av 17 mai er for mange forbundet med tradisjoner sammen med familie og venner. SiO ønsker å gi et tilbud til de som ikke kan følge sine vanlige 17. mai-planer fordi de har flyttet til Oslo for å studere. Vi har lyst til å by dem på det beste av Oslos 17. mai-feiring, sier Vetle Bo Saga, styreleder i SiO.

Saga håper at både norske og internasjonale studenter tar turen innom 17. mai-frokosten.

-Vi er veldig glade for at vi får holde 17. mai –frokosten i St. Olavsgate 32. Det er et perfekt utgangspunkt for en innholdsrik feiring. Internasjonale studenter som kommer vil få en fin innføring i norsk feiring av nasjonaldagen, forteller Saga.

Velkommen til å ta turen innom arrangementet!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.