Gå videre til innhold
Ta en liten pause i eksamenslesingen og bli med på pepperkakebaking hos SiO.
Ta en liten pause i eksamenslesingen og bli med på pepperkakebaking hos SiO.

Nyhet -

Inviterer til eksamenslesepause med pepperkakebaking

SiO inviterer studentene til eksamenslesepause med gratis pepperkakebaking. Det er plass ved langbordet for alle studenter som vil bake og pynte pepperkaker og ta med seg litt julestemning tilbake til lesesalen.    

- Vi vet  at mange er midt i eksamen og oppgavelevering, og at det nærmer seg jul. Vi vil gjerne invitere på en liten lesepause og ekte julestemning, sier Steffen H. Greff, administrerende direktør i SiO Mat og Drikke.

- Vi håper mange har lyst til å bake hos oss. Vi holder pepperkakedeig og pynt, og studentene kan komme innom og bli med på hyggelig førjulsbaking, sier Greff .

SiO arrangerte pepperkakebaking for studentene for første gang i fjor. Mange studenter tok turen innom for litt førjulsstemning på campus.

- Vi håper å by på en pause fra eksamenslesingen, og at studentene benytter anledningen til å invitere med medstudenter de har lyst til å bli kjent med. Det er en fin anledning til å bli litt bedre kjent, smiler Greff.

Fakta om arrangementet:

Hva: Gratis pepperkakebaking for studenter
Hvor:
Mandag 26. november kl 13:30-15:30
– NIH Spiseri, NIH
Tirsdag 27. november kl 13-15
-Seilduken Spiseri, KHiO
Torsdag 29. november kl 14-17
- Deiglig Frederikke, Frederikkebygningen på Blindern
Fredag 7.desember kl 13-15
- Deiglig Fyrhuset, OsloMet


Hvordan: Ta plass ved langbordet. Du får utdelt pepperkakedeig og kjevle og du kan stikke ut og pynte årets pepperkaker med glasur og pynt. Vi steker pepperkakene fortløpende, slik at du får med deg pepperkakene hjem.
Vi tar forbehold om kø.

Vi byr på julemusikk og gløgg – og masse julestemning!

PS: Vi håper alle som vil får bakt, men kø kan oppstå.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Steffen H. Greff

Steffen H. Greff

Campusdirektør

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 75 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge