Følg Studentsamskipnaden SiO

Invitasjon til ideathon - Nytt studenthus i Oslo - for ideer, engasjement og mangfold

Event

Velferdstinget i Oslo og Akershus og ​SiO samler aktører fra næringslivet, studentene og byen som vil bidra i utviklingen av Oslo som Norges student- og kunnskapshovedstad
14
MAY
Forskningsparken, Gaustadalleen 21
 

I dagens samfunn er kunnskap en av de viktigste ressursene i alle organisasjoner og selskaper. Markedet er i rask utvikling - vekst, endringskapasitet og innovasjon henger tett sammen. Studenter er både forbrukere og potensielle fremtidige arbeidstakere. Et studenthus kan sørge for at fremtidsrettede og offensive virksomheter kan møte fremtidens arbeidskraft på nye måter.

Velferdstinget i Oslo og Akershus og SiO samler aktører fra næringslivet, studentene og byen som er opptatt av tettere koblinger mellom studenter og næringslivet for i fellesskap å bidra i utviklingen av Oslo som Norges student- og kunnskapshovedstad! Ideathonet blir et viktig stoppested på veien mot studentenes beslutning om et potensielt nytt studenthus.

Innledere:

MARTE SCARNING LUND, byråd for næring og eierskap, CAMILLA TEPFERS, partner i inFuture, BERNT REITAN JENSSEN, CEO Ruter , ODDGEIR GARNES, direktør Google Norge

Workshop:

1. Hvilke ønsker og behov har studentmassen nå og om 20 år - i relasjon til nærings- og

arbeidslivet?

2. Hvilke ønsker og behov har nærings- og arbeidslivet for tilknytning til studentmassen?

3. Hvordan kan det i et potensielt nytt studenthus tilrettelegges for tettere koblinger mellom studentene og næringslivet?

Registrering

Påmelding til arrangement

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.