Gå videre til innhold

Blogginnlegg -

SiO fordømmer alle brudd på folkeretten

Av styreleder Stine Johannessen og adm.dir Andreas Eskelund i SiO

Terrorhandlingene til Hamas og det militære svaret fra Israel skaper store menneskelige lidelser. Mange liv har gått tapt. SiO fordømmer terror og brudd på folkeretten.


Sivile palestinere og israelere, barn og unge rammes, og det er store lidelser på begge sider av konflikten. Sivilbefolkningen må skjermes, og folkeretten må følges.

Også blant studenter og ansatte tilknyttet SiO er mange på ulike måter berørt av konflikten. Vi ønsker å uttrykke vår omsorg og omtanke for alle berørte.


Trenger du å snakke med noen?

  • Oslo kommune har en døgnåpen telefon for personer i krise og deres pårørende. Ring 23 48 70 90
  • SiO Helse tilbyr samtale med en av våre rådgivere, og har i tillegg et omfattende gruppe- og kurstilbud. Les mer om samtaletilbudet til SiO.

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge