Gå videre til innhold
SiO stenger fra i dag alle sine treningssentre og serveringssteder for å bidra til å hindre smitterisiko blant studenter og ansatte.
SiO stenger fra i dag alle sine treningssentre og serveringssteder for å bidra til å hindre smitterisiko blant studenter og ansatte.

Pressemelding -

​Oppdatert: SiO stenger alle treningssentre og serveringssteder

SiO har gjennomført en rekke tiltak for å hindre smitterisiko blant studenter og ansatte. Endringene påvirker driften av SiOs tilbud, og vi stenger fra torsdag 12. mars alle våre seks treningssentre og alle  serveringssteder. 

Mer informasjon kommer.

De siste dagene har beredskapsnivået blitt hevet og det har kommet ytterligere anbefalinger og restriksjoner for serveringssteder og samlingssteder. Universiteter og høyskoler i Oslo avlyser store deler av undervisningen for å redusere smittefare.

Emner

Regions


Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til mer enn 67 000 studenter ved 28 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet 8 900 studentboliger, helsetjenester, barnehager, cirka 40 serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 600 medarbeidere og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.no

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge