Følg Studentsamskipnaden SiO

​Oppdatert: SiO stenger alle treningssentre og serveringssteder

Pressemelding   •   mar 12, 2020 12:07 CET

SiO stenger fra i dag alle sine treningssentre og serveringssteder for å bidra til å hindre smitterisiko blant studenter og ansatte.

SiO har gjennomført en rekke tiltak for å hindre smitterisiko blant studenter og ansatte. Endringene påvirker driften av SiOs tilbud, og vi stenger fra torsdag 12. mars alle våre seks treningssentre og alle  serveringssteder. 

Mer informasjon kommer.

De siste dagene har beredskapsnivået blitt hevet og det har kommet ytterligere anbefalinger og restriksjoner for serveringssteder og samlingssteder. Universiteter og høyskoler i Oslo avlyser store deler av undervisningen for å redusere smittefare.

Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til mer enn 67 000 studenter ved 28 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet 8 900 studentboliger, helsetjenester, barnehager, cirka 40 serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 600 medarbeidere og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.