Gå videre til innhold
SiO roer eksamensnervene med Eksamensboost podkast
SiO roer eksamensnervene med Eksamensboost podkast

Pressemelding -

Podkast og Snap for å roe eksamensnervene

SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) bruker podkast for å roe studentenes eksamensnerver i eksamensperioden. I løpet av høsten har SiO lagt ut nye, gratis podkast nesten hver dag om tema som søvn i stressperioder, kosthold, trening, kaoskontroll, motivasjon og en rekke andre tema.

- Vi i SiO ønsker å være tilstede for studentene gjennom eksamensperioden. Vi har gått fra et arrangement i forelesningssaler til digitale kanaler som podkast og ser at den nye kanalen for kommunikasjon fungerer godt.Vi når også ut til mange flere på denne måten, sier Gunn Kirsti Løkka, markedsdirektør i SiO.

Nye digitale kanaler

Podkast blir stadig mer populært. SiO har hatt mange nedlastninger av podkasten Eksamensboost i perioden. Det varierer fra dag til dag hvor podkasten plasserer seg på topplistene.

- SiO bruker både Snap og Podkast for å nå målgruppene våre og ser at antall åpninger på Snap øker og at mange laster ned podkastene våre, sier Løkka.

Markedsdirektøren er godt fornøyd med bruk av egne krefter i prosessen med å utvikle podkastene.

- SiO bruker egne krefter og laget et lydtett studio i et av stillerommene. Programleder for podkastene er SiOs Magnar Alain Hauge. SiO-ekspertene og programleder satt tett på hverandre og den gode stemningen høres i resultatet, som vi er godt fornøyd med, sier Gunn Kirsti Løkka i Markedsavdelingen i SiO

- Det er gøy å kunne få til podkast med interne krefter og ressurser på denne måten og komme inn på topplisten over antall nedlastinger, sier Gunn Kirsti Løkka.

Podkast og Snap er populære kanaler for studentene.

Emner

Kategorier

Regions


SiO (Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus) leverer tjenester til mer enn 65 000 studenter ved 25 læresteder i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet 8 500 studentboliger, helsetjenester, barnehager, cirka 40 serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har rundt 600 medarbeidere og en omsetning på om lag 1,1 milliarder kroner. www.sio.no

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Idun Kløvstad

Idun Kløvstad

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 47614656

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge