Gå videre til innhold
– Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO, sier Håvard Staff Brenno, som blir ny boligdirektør i SiO fra 1. desember. Foto: Fredensborg Fritid.
– Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO, sier Håvard Staff Brenno, som blir ny boligdirektør i SiO fra 1. desember. Foto: Fredensborg Fritid.

Pressemelding -

Håvard Staff Brenno blir ny boligdirektør i SiO

– Jeg gleder meg veldig til å starte i SiO. Det å bidra til et godt og attraktivt botilbud for studentene i Oslo og Lillestrøm er et viktig samfunnsoppdrag som motiverer meg, sier Håvard Staff Brenno. Han blir ny boligdirektør i SiO fra 1. desember i år.

Brenno (48) kommer til SiO fra stillingen som destinasjonsutvikler i Fredensborg Fritid, og var tidligere utleiedirektør i Heimstaden. Han har bred ledererfaring fra utvikling, forvaltning og utleie av bolig- og næringseiendom fra Fredensborg/Heimstaden, Olav Thon Gruppen og DNB Eiendom. Han er eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har også utdanning innenfor økonomi og administrasjon.

Spennende oppgaver
Som boligdirektør får Brenno ansvaret for utleie av mer enn 9000 studentboliger i Oslo og Lillestrøm. Han skal også sikre effektiv drift og service av boligtilbudet til studentene.

– SiOs fokus på bærekraft og teknologisk utvikling til beste for studentene gjør denne jobben ekstra spennende. Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger og ta fatt på oppgavene, sier Brenno.

Ressurs for laget
Andreas Eskelund, administrerende direktør i SiO, er fornøyd med ansettelsen.

– Jeg er glad for å ønske Håvard velkommen på laget, og er ikke i tvil om at han blir en ressurs for oss. Med den tunge eiendomskompetansen og erfaringen fra boligutleie han besitter, mener vi han er veldig godt egnet for stillingen. Som person har han også engasjementet og driven som må til, sier Eskelund.

SiO skal tilby studentene i Oslo og Lillestrøm attraktive studentboliger til en gunstig pris, beliggende nær studiestedene eller kollektivknutepunkter. Studentboliger er et viktig utdanningspolitisk virkemiddel, og SiO er Norges største studentboligaktør med et samlet utleieareal på 330,500 kvadratmeter.

For ytterligere informasjon om SiO og ansettelsen av Håvard Staff Brenno kan du ta kontakt med vår presseansvarlige på e-post nina.langeland@sio.no.

Emner

Kategorier

Regions


Studentsamskipnaden SiO leverer tjenester til over 76 000 studenter ved 27 læresteder i Osloregionen. SiOs ambisjon er å gjøre Oslo til Norges mest attraktive by å studere i, gjennom å bidra til by- og campusutvikling og et attraktivt boligtilbud. SiO tilbyr ca 9000 studentboliger, helse-, rådgivning- og karrieretjenester, barnehageplasser, serveringssteder og et bredt treningstilbud gjennom SiO Athletica. SiO har 866 medarbeidere (432 årsverk) og en omsetning på om lag 1,4 milliarder kroner. www.sio.no.

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Mia Elizabeth Taylor Østom

Mia Elizabeth Taylor Østom

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 941 84 789

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge