Gå videre til innhold
Bli med på en magisk førjulsstund på Kringsjå Studentby 1. desember.
Bli med på en magisk førjulsstund på Kringsjå Studentby 1. desember.

Nyhet -

Julegrantenning og Harry Potter på Kringsjå 1.desember

Bli med på en magisk førjulsstund på Kringsjå når SiO inviterer studenter og naboer til julegrantenning og friluftskino. Det blir julespesial med «Harry Potter og de vises stein».

Oslostudentene har selv stemt frem hvilken film de vil se, og valget falt på Potter-klassikeren fra 2001, som mange av dagens studenter har vokst opp med.

-Vi lover deg skikkelig julestemning med tenning av julegranen, friluftskino, gløgg og pepperkaker. Det er litt gøy at studentene valgte Harry Potter og de vises stein, en film mange har sett i juleferien helt siden barndommen, sier Gunn Kirsti Løkka, boligdirektør i SiO.

Julegran og Harry Potter-briller
Arrangementet finner sted søndag 1. desember kl 18-21 og er åpent for alle studenter, naboer og andre som ønsker å gjenoppleve kinoklassikeren. Julegranen tennes kl 18:10 og filmvisningen begynner like etterpå.

-Dette er en veldig fin anledning til å bli litt mer kjent med naboer og studievenner. Jeg håper mange tar på seg de varmeste klærne sine og blir med. Harry Potter-briller er også lov, sier Løkka

Det blir sitteplasser foran lerretet og værforbehold. Varme klær anbefales.

Plass til alle
Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå Studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med Oslo-marka som nærmeste nabo og store uteområder.

- Vi vil skape en levende studentby med aktiviteter utendørs hele året. I fjor var første gang vi hadde julekino ute, og da kom det over 300. Vi har plass til flere, smiler Løkka.

Harry Potter og de vises stein (originaltittel: Harry Potter and the Philosopher's Stone) er en britisk-amerikansk film fra 2001 basert på J.K. Rowlings bok med samme tittel. Dette er den første av i alt åtte filmer om Harry Potter. Harry Potter spilles av Daniel Radcliffe. Hermine spilles av Emma Watson. Regi er ved Chris Columbus.

Fakta:
Søndag 1. desember kl 18 - 21 arrangerer SiO gratis friluftskino på torget på Kringsjå Studentby. Det blir også julegrantenning, julesanger og servering av gløgg og pepperkaker.

SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.

SiO tilbyr velferdstjenester som skal gi bedre studentliv for 67 000 studenter ved 27 utdanningsinstitusjoner. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141
Idun Kløvstad

Idun Kløvstad

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 47614656

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge