Gå videre til innhold
Bli med på gratis sykkelmekk på Bjølsen og gi sykkelen din en skikkelig vårpuss
Bli med på gratis sykkelmekk på Bjølsen og gi sykkelen din en skikkelig vårpuss

Nyhet -

​Gratis sykkelmekk for studenter

Kommer du til bensinpumpetaket ved Bjølsen Studentby tirsdag 7. mai fra klokken 15 og utover, kan du få gratis vårpuss av sykkelen din.

- Sykkel er miljøvennlig, effektivt og en fin måte å komme seg rundt i byen på. Fra Bjølsen Studentby sykler du for eksempel til Blindern på ti minutter, sier student og styreleder i SiO, Vetle Bo Saga.

SiO, Bymiljøetaten og Statens vegvesen arrangerer vårpuss en ved den gamle «Busshallen» fra 1938, der også det gamle taket til bensinpumpene er bevart.

- Jeg håper SiO kan være med å gjøre sykkel til et enda lettere valg for de nærmere 70 000 studentene i byen, sier Vetle Bo Saga. - Sykkelbyen Oslo er i ferd med å ta form og det vil vi i SiO være med på.

Vårpussen finner sted tirsdag 7. mai kl 15-18 på Bjølsen Studentby. Fire mekanikere fra Bikefixx tar imot sykler så langt de har kapasitet. Det blir også quiz, give aways, gratis sykkelkart og mulighet til å vaske sykkelen din mens du venter.


Fakta:

SiO, Bymiljøetaten og Statens vegvesen samarbeider om gratis vårpuss av sykler for studenter på Bjølsen Studentby tirsdag 7.mai fra kl. 15.00-18.00.

Bjølsen Studentby har totalt 1064 studentboliger, både i den vakre verkstedhallen fra 1929 og i nye bygg.

SiO har et bevisst forhold til klima og miljø. Vi følger med på fotavtrykket vårt og jobber med miljøtiltak innenfor alle tjenesteområder.

SiO ønsker å være med og legge til rette for at enda flere studenter sykler, og vårpussen inngår i dette arbeidet.

Sykkelsatsningen inneholder flere tiltak.  Ta også turen til Bike Kitchen Blindern, Norges første sykkelkafé for studenter i samarbeid mellom Bymiljøetaten, SiO Mat og Drikke og UiO. Bike Kitchen Blindern ligger i Niels Henrik Abels hus og er åpent alle hverdager fra kl 9-15. 

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relaterte events

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge