Gå videre til innhold
17. mai med nye venner!

Nyhet -

17. mai med nye venner!

På nasjonaldagen har studenter mulighet til å feire sammen med frokost i Frognerparken og fest på Amatøren studentbar.

- Studenter skal ha tilgang på arrangementer som gjør at vi motarbeider ensomhet på en stor dag som preges av forventninger til sosiale sammenkomster, sier Kjersti Aabrekk, student og prosjektleder for Studentenes tiltakspakke 2022.

Repeterer fjorårets 17. mai-suksess
I år som i fjor, kan norske og internasjonale studenter melde seg på 17. mai- frokost og settes i små grupper. Studentene kan melde seg på alene eller sammen med et par venner. Gruppen vil samles rundt en piknikkurv i Frognerparken, og det blir arrangert tradisjonelle 17. mai-aktiviteter slik vi kjenner fra barneskolen. Det er også duket for fest på Amatøren Studentbar på ettermiddagen.

- Gjennom arrangementene ønsker vi å gi så mange studenter som mulig en fantastisk 17. mai-opplevelse med gamle og nye venner. Det skal ikke stå på trangt budsjett eller mangel på muligheter, vi vil gi studentene anledning til å komme sammen for å feire, sier Aabrekk.

Av studenter, for studenter
Studentenes tiltakspakke 2022” i SiO er av studenter, for studenter, og står bak en rekke organiserte studentaktiviteter gjennom hele året. Prosjektet sitt hovedfokus er på å styrke Oslo-studentenes psykiske immunforsvar.

- Vi håper studentene ønsker å delta på 17.mai-arrangementene gjennom tiltakspakken, og oppsøker flere av våre arrangementer i løpet av sommeren og høsten, sier Aabrekk avslutningsvis. 

Se vårt facebook-arrangement for påmelding.

Velkommen til feiring!

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge