Gå videre til innhold
Tårnvandring1

Bilde -

Tårnvandring1

Ingrid Leinum Stormoen (studentassistent for Studentlippet), Christen Krogh (rektor ved OsloMet), Trine Johansen Meza (rektor ved Høyskolen Kristiania), Mette Halskov Hansen (viserektor ved UiO), Andreas Eskelund (administrerende direktør i SiO), Harald Øverby (prorektor ved BI), Inger Vig (prosjektleder for Studentslippet)
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Kreditering:
Idun Kløvstad
Opphavsrett:
SiO
Filformat:
.jpg
Størrelse:
1280 x 760, 269 KB
Last ned

Emner

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge